Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako ti treba Macrou jedan,bavi se svojom drzavom vidis da ni nju ne mozes voditi,a ti pljujes po BiH🇧🇦😊
@We4reYoung Pljuje on po svima. Ima težak period.
@MobilniKuca Sad kad ga narod hrakne nece mu biti dobro 😁
Ono kad bombu tempiras u Bosni, a ona ti rokne u avliji
od blata pravite sarkozija
kako se sad fadil novalic i bake smjeskaju ovom balavcu i kontaju kako su oni donijeli zakon o pio-u a da niko nije kcem mrdnuo a kamo li srranje pravio a svima manje penzije. trebo si makron pitati stare lisce kako se to radi
Francusko proljece-jesen.
Ja sranja u Bosni što bi kazali nadobudni Francuzi...
Macron,ima ona narodna poslovica:"Ničija nije do zore sjala"
Nego šta ima Macron? Ja sranja u Francuskoj.....
desnjak sam ali ljevicar . marxista i titoista. socijalista baska . moj glas ide Sabini Cudic najljepsoj , najzgodnijoj i najhrabrijoj zeni u Evropi .
Nevjerovatno, prelistavam zapadne medije i nigdje ni riječi o ovome. U Iranu ili Hong Kongu il Moskvi, 100 ljudi izađe na ulice i to je odma braking news u zapadnim medijima.
breaking..ispravka
zivio francuski narod, zivjela revolucija
Pa Macron reče da je BiH bomba tempirana a ono kod njega puče. HAHA
Kada makaron špageta postane
Stogodišnji rat Francuza i Engleza nije doduše trajao toliko ali je bio krvav. Francuzi su i kralja na giljotinu poslali kroz Francusku Buržoasku Revoluciju. Opasni su oni kada se pobune. Tu je i Pariska Komuna kao Radnička Revolucija. Pa oni su tempirani zadnjih nekoliko stotina godina.
Dok se u Bosni cuclaju crijeva , udise zRAK i kupuje hljeb iz pekare koda su ga vazdusnim topovima punili a ne jecmom...
kod nas penzioneri isto žele veće penzije ali niko neide po hladnoći protestovati