Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebala bi sad nova Libija pomoci SAD-u na isti nacin kao sto je SAD njima pomogla da se svrgne vlada i postavi pobunjenicka garnitura. Obama u Haag, zbog upotrebe sile protiv demonstranata pri odbrani ljudskih prava. Rusija, Kina, Iran i S.Korea predvodjene novom, demokratskom Libijom bi trebali vojno intervenisati zbog ugorzenosti zivota demonstranata od strane rezima u SAD-u
Demokratija na Američki način
Do kada će zatupljene mase vjerovati američkim teroristima koji su klasične ubice i okupatori otimajući i prisvajajući ono što nije njihovo? Američki san je za većinu njih ostao samo san jer Bog ne voli nepravdu.
Svaka čast za pismenost novinara.New York,Wall Street,Čikago,Dalas,Sijetl,Wells Fargo,Majami
Sve je laaaaaaz, samoooo puuustaaa laaaaaz, sto se oko nas u krug vrtiiiiiiiiiiiiiiiiii
\"Čini se da postoji usmjeren napor da se pokret zaustavi...\" baš sam iznenađena :@!
potrazite CHALMERS JOHNSON (rahmetli). Govori o padu americkog carstva vrlo precizno. Gospodin covjek profesor doktor.
Occupy miga.
Znam da citaju!.. Pa evo kakva je to demokratija koju hoce Ammeri, a zagovaraju neka prava ljuska demokratiju. Ovo nisu Ameri ovo su slike iz Sirije ili mozda Egipta ili kozna gdje... Pravo lice Americkog sna...
@travnicanka, Nemoj tako ... U Bosni se narod redovno masovno okuplja za vrijeme Čevljanske koride. Koride su bosanski vrh izražavanja volje naroda i demokratije!
Sva su se velika carstva urušila sama od sebe, izgleda da je vrijeme da i \"američko\" prdne u šišu.
Ovo ba sa protestima i hapsenjima ko iz legendarnog Carpenterovog filma \"Oni zive\"...jos samo da neko nadje cvike.:) iskreno nisam vjerovao da je tako otvorena represija moguca u Americi poslije 60-tih...mislio sam da to oni rade namazanije.
Treba hitno sazvati sjednicu UN i nametnuti sankcije zbog gusenja gradjanskih prava.
Gledam sinoc u Crnoj Gori pobunili se studenti.....a mi..ma mi smo merhametli.
Burn Not Occupy Babylon
Zemlja \"snova\" i FEMA konc.logora !