Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bojte se ti si guurbeetu tipican primjer zaluudjenog vjernika teerooristichke vjere onog epilepticara i peedoofila maaymunhaameda peygoovnera sve vam se zasniva na strahu pa i ti sam to tako prihvatas kao nesto normalno. ko se razumije u islam zna o cemu govorim. nikakvih vi sloboda nemate i vjeru su vam nametnuli i cak vas osunetili bez vaseg znanja i pristanka. kad vas vidim kakvi ste tek onda cijenim krscanstvo i sve ostale vjere.
ebo ti patrijarh sestru na kandilu i oltaru zajedno sa starom
Yebo ti muhamed pejGovner mater u analni otvor! I to za vrijeme bajrama kada joj je pakshu najmasniji!
samo vi vrijedajte..al znajte da ce vam kazna doci!!!! sta vi znat esta su ta djeca prezivjela i sta im ovi sad rade...pooooojma vi nemate. A Islam ce bit igornji-tu sumnje nema-pa vi crknite od muke ako vam nestima!! u citavom svijetu ljudi(dobrovoljno) primaju Ilsam...na desetine hiljada..al balkan..uhhh ...uvjek isto.. Allahu ekber!!! a ko vrijeda Muhammeda..nek sebi spremi mjesto u vatri! il nek se pokaje i suti!
hahahahahahahahahahahaahahahahhaahhhahahahhhhahhaahhahhaaaaaaaaaaaaaa sve vise mi se dopadaju ovi moslemani i njihovi obicaji hahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaa evropi i njihovoj kvazidemokraciji se nayeebem majki zbog konstantne upornosti da pomognu ovoj ciganskoj lopovskoj neradnickoj mafijaskoj naciji.
Muhameda malo zasvrbilo medju nogama pa odlucio da vidi imali kakva Ajsa u kampu, a? Kakve ste vi islamske gnjide,
a sta se vise taj UN uhvatio pomagati tim Palestincima. Nek ih ostave na pomoc njihovoj islamskoj braci, koja ih podrzava samo onda kada treba napadati Izrael. I pored sve te pomoci opet ce oni _ebati mater Zapadu jednog dana, a uzdizati bracu po vjeri. Bosna jenajbolji primjer kako se odaje zahvalnost onima koji su pomagaliu tokom rata, a idealiziraju oni koji nit qurcem nisu mrdnuli dok je narod patio.
sve će to biti babine vehabije hehe