Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izvjestaji nisu sigurni jer izvjestavamo iz londona. mi samo pretpostavljamo. a mi smo saveznici sa pobunjenicima i vjerujemo njima.
Sanjao sam da se u Sarajevu dogodio masakr od cirka 28 vojnosposobnih muskaraca i zena. Onda su mediji poceli da prenose vijesti da su to sve, zapravo, bili clanovi zloglasne kriminalne organizacije zvane \"klix.ba\". Jako se obradujem,, ali se i probudim i ustanovim da je sve to bio samo san, na zalost.
Eto Haag je zavera, UN je zavera, je li i Sergej Lavrov deo zavere protiv Srba. \"Russia could not allow its peacekeepers to watch acts of genocide committed in front of their eyes, as happened in the Bosnian city of Srebrenica in 1995,\" Lavrov states.
Preko 300.000 Muslimana u bosni je ub.ijeno a preko 800.000 je ranjeno i proteranih je oko 3 miliona zbog agresorkse vojske u kojoj su domačini. BLA BLA...
Đavo je bio pavle i njegova svetosavska đavolja crkva.
U pravu si- vec vidjeno. Vidjeno iz Balkanskih ratova 90-ih. Sve isto, do u bobu- Srbija,Irak, Libija i sada Sirija. Al ste vi tzv.Bosnjaci potrcali, i opet na pogresnu stranu. Ovako su javljali i po CNN- 200.000 ubio Milosevic, 20.000 silovanih Bosnjakinja... i trc, Milojka. Djavolu ste dusu prodali, Bosnjaci, sa djavolom ste pakt potpisali. evo 20 godina poslje svega, da li uvidjate kako su vas nasanjkali ? Glupani, i to ti je.
iračka alkaida powered by Katar&SA