Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TO ROKI SAMO SE ROKAJTE
Oružje treba strogo zabraniti, sve proizvođače oružja pohvatati i zatvoriti
Ilnaz Galyaviev, koji je navodno organizirao napad u Kazanu, na svom Telegram kanalu podijelio je poruku: 'Ubit ću danas mnoge, a zatim počiniti samoubojstvo'. Ipak je neki idiot koji nosi islamsko ime i kome je ispran moza Osudzujem ovo i upucujem saucesce porodicama stradalih.
Kakav je to musliman? Evo kažu podmetnuo bombu i u kuću svojoj majci.
Kud pogledah ovo , tuga brate kuda ide ovaj svjet
a nije teroristicki napad?! Naravno da nije, jer nije musliman u pitanju
Varas se
hahahahahahahahh, ispo glup al nema veze
"haiiide sta to se dieca uviek tako tukla"
Zalostno!! Koliko se je samo mrznje nakotilo na citavom svijetu. Toliko je tuzno da je i pomalo jadno! Nek nam se svima dragi Bog smiluje! Amin.
Šta kažeš?
O djeco učite šta vam pravosudni sistem poručuje: za genocid ne da nema posljedica već ćete biti nagrađeni kao heroji. Dizaće vam biste i oslikavati murale. Pjesme i knjige će pisati o vama i bićete narodni heroji
Sebija ubija ljude,hitno na proteste !
Dobro đikane smrdljivih pramenova.
Upravo suprotno,ismijavam one sto im je sebija kriva za svaku smrt na KCUSU
kad religija mira pobije nevine ljude onda je rusija, kad brat kabib pobedi onda je tatarstan ili dagestan
takvi su ti današnji vjernici...jbg