Objavili slike poslanika Muhameda
0
Maroko: Zabranjen list Nouvel Observateur
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"europizirati\" ?? Da vise ljudi slijedi Islam i casnu knjigu Kur\'an, vjeruj mi ovaj svijet bi bio mnogo ljepse mjesto za zivot. Znas li ti da je Islam najcistija vjera nasvijetu?!
@ampak: Blage ti veze nemaš o islamu, islamskom \"primitivizmu\" ili nečemu trećem što ima ili nema veze sa islamom. Pobrini se o filipinskim kršćanima, za početak, koji se s vremena na vrijeme izbičuju da iskuse bol i patnju vašeg boga kojeg je grupica jevreja zakovala za križ. :D
ampak -- tebi govorim uvijek se nađe neki seljak koji nema pojma da nesto pametuje... PROCITAJ I INFORMIŠI SE PA ONDA SERI... Pa/m/pak - SVAKA CAST !
Papak ampak odakle si ti i tvoja religija šljegli? Ja kako znam kršćanstvo/hrišćanstvo je takođe došlo sa bliskog istoka kao i Islam. Po tebi u europu su te religije niodakle došle jel, pa uzimaš sebi zapravo da ste vi jedini vlasnici zemlje,neba i vazduha u europi? Možda se Isus/Isaa a.s pojavio prvo u europi a ne u Jerusalemu? Bolje šuti glupane ne znaš dalje od nosa a svakom loncu si poklopac!