Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebao se snaći i reći da zapravo ide u siriju raznije jednu četvrt bio bi već na slobodi na letu u prvoj klasi.
a jadnu musliamsku marvu tesko bilo nagovoriti na terorizam i nasilje, u mp3 ... stalno ih mora neko nagovarati, oni to sami nikada ne bi ucinili !
A na \"kupovinu\" eksploziva, kao i na samu \"akciju\' nagovorio ga je sam agent. Agenti prave sami sebi poslove i dizu vaznost \"posla\". Sto vise djece nagovore da \"trebaju nesto hitno napraviti\" koju potom osude nakon sto klimnu glavom ili se pojave na \"sastanku\" - time tim istim agentima koji glume muslimane raste cijena kao i vaznost posla. Desetine ovakve djece lezi po zatvorima za nista. Za igru i potvaru agenata drzave. Vrzino kolo djavolskog efbiaja.
sad ce i ovaj, kao i onaj bosnjood prije par dana, koji je takodhe dobio 30 godina, tvrditi da nije musliman i da je sve zabuna ...