Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za glupe desnicare glasace bolje i ne treba. SFSN
da, plagirala hitlera
pa ovo se stalno radi u politici... kao da je to nešto čudno
I šta sad hoće li je tužiti za zaštitu autorskih prava, a ja, nije govor bio zaštićen kod agencije. Njen dolazak na vlast ne brine previše bijelu Europu. Zna se kome ne odgovara Marina Le Pen, pa ti najviše i jordame.
Ne radi se o zastiti autorskih prava nego dosljednosti politike koje su veoma razlicite a govor isti. Da nije malo apsurdno i to sto je plate prebacila na trosak granta koji je dobila od Europske komisije a grant je odobren u druge svrhe :) Kome odgovara Le Pen? De nam reci! Le Pen porodica je korumpirana i lazljiva pocevsi od njenog oca a ona samo nastavila.
Seljančura.
@KrokodiIskesuze Sto ce kmecat magarce. Radiklazacija u svijetu najmanje ide u korist srbima. Sta bi od Kosova za koje ste se nadali da ce vam Trump pokloniti na tacni, haa?
@KrokodiIskesuze Pa Erdogan sa projektom velike Albanije do Zemuna. Samo se ti raduj desničarima.
Hehe, kako recituje kao da je ona sastavljala govor.
Sta drugo ocekivati od ogranicenih ekstremnodesnicarskih mozgova nego da plagiraju diplome i tudje govore. Da su sposobni nesto sami stvoriti, ne bi bili ekstremni desnicari.