Nazvao predsjednika neprijateljem
7
Marinac otpušten zbog kritikovanja Baracka Obame
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka ti cast momcino
to ti je ta demokratija i famozna americka sloboda govora
Čovjek je bio u vojsci, kakvu demokratiju tamo zamišljaš ? Je li stvarno vjeruješ da u nekoj vojsci ima demokratije, ili da bi je ttrebalo biti ? Šta misliš da u vojsci tvoje zemlje neko kritikuje predsjednika države ? Taj predstavlja potencijalnog izdajnika. zhuh, glup si ko top.
Fina Demokratija covjek moze reci sta hoce, LOL USA=more Communist than Soviet Union lol
Lik je cackao mecku i dobio sto je trazio, jos su ga upozoravali i nije prestao. Ova djeca sto balave o demokratiji i ljudskim pravima definitivno su ona generacija sto ju je zahvatilo ukidanje vojne obaveze. Veze to o zivotu nema.
Država mu je bila poslodavac, a on je javno kritizirao svog direktora uprave. U svakoj firmi se za to dobije otkaz, pa ga je tako i on dobio, bez otpremnine. Ništa neobično.
DEMOKRATIJA ... JAKO LIJEPA STVAR ZA SANJATI !!
Vidi se djeco da vam nedostaje vojna obuka, a ni rat niste upamtili. Ovaj tip je obična budala. Pa u vojsci nema demokratije, koja bi to sprdnja bila da je u vojsci demokratija: E treba napasti uporište \"Yebeno\", hajmo prvo referendum, pa preglasavanje, pa ponovi opet referendum, pa more-bit-bidne garant da ga osvojimo.
Eh to se zove demoktaija !!!!!!!!
Jedno je demokracija/tija a drugo lanac komande...to se treba ovdje svhatit
DEMOKRATIJA 100%
\" O tome nesmjes govorit a kamoli ni mislit jer bi te moga progutat Demokratski mrak\" TBF
kakve ti imaš veze sa rusijom, jaaaado? austriji ste služili za uzgoj svinja, a rusiji tek za ku.r.čen.je, kao prst u oko evropi
demokraCija
jedno je to što mi simpatišemo sa njim... a drugo je to što je momak neposlušan... zamislite svako od vas da vodi svoju kompaniju...ili da je general u vojsci... i da jedan zaposleni ili vojnik ne zele da vas slusaju... koji bi bio vas potez????
U normalnim zemljama predsjednik države je vrhovni komandant oružanih snaga, i kritika predsjednika odražava nelojalnost komandantu i potencijalno odbijanje naređenja. Takvima nema mjesta u vojsci nijedne normalne države. Otkaz ovome je sasvim opravdan.
Uniform Code of Military Justice Toliko od mene, vi pokusajte nauciti nesto novo pre sirenja neznanja.