Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odleti ona. i moja bivša je odletila a nije pilot.
ruke ti se pozlatile, dobar pogled i vedro nebo!!!! samo rokaj!
Hahahahahahahaha. Kupujem. Znas, neke ljude kako ne bi ubijali druge - moras poslat u skolu, neke u bolnicu, nekima cak dati posao, a neke nazalost, moras ubit. ISIL je takav to moras sravnit sa zemljom da sprijecis genocid. That simple !! Samo rokaj !!
ovo treba objaviti i teroristima .. neće u dzenet ubija ih zena :D
ja bi nju puko kao najveceg dusmanina :)
ckapi im dodje glave...
Mariam zna upravljati sa Joy-stickom u svakom slucaju mmmmmm.
ovako se bori za normalan i priznat islam !
Bravo mlada, deri guzove bradate!
Al Mansouri je rođena u Abu Dhabiju, a uskoro nece imati ni brace ni sestara.
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/porodica-se-odrekla-mariam-al-mansouri-arapkinje-koja-je-bombardovala-idil/140927054 cemu toliki dislajkovi ... nisam li bio u pravu ?
Samo se pitam zasto niste vi iz Bahreina, Jordana, Saudijske Arabije i Katara poletjeli prema Izraelu kada je to bilo potrebno....tuzno da tuznije nemoze biti
ne možeš upoređivati te dvije situacije nikako, al' baš nikako. Opet oni tamo žive normalno, možda razgraničeni al' ne ide svaki dan neko s AK47 na allahu ekber da kolje drugog jer ne nosi veo preko lica. Velika je razlika između muslimana u Gazi/Jeruzalemu/Betlehemu itd, i ovih vamo bradonja pizdonja. Ove druge treba uništiti, jer ubiše i ono malo dobrog mišljenja od ljudima s tog područja. PS: kako to da niko nema ništa protiv muslimana iz turske? C'mon.
Nije mi jasno kako vojnik može imat osmjeh na licu poslije borbenog zadatka.
Zato što je to zadatak šefe. Nema tu emocija ako si profesionalac. Ide na metu koja je označena kao loša. Loš vojnik je onaj koji razmišlja kakva je meta, dobar vojnik je onaj koji razmišlja kako da je neutrališe.
Allah dzellesannuhu te nagradio hrabroscu i znanjem zeno. Velik je Allah. On pomaze unesrecinima u Siriji saljuci ove hrabre ljude na agresore iz ISILa. Allahu Akbar.
Pobi i Pičooka
"Takmici se sama sa sobom da bi poboljsala svoje vjestine"-UBIJANJA.Ovaj svijet je u ku r.cu.
U jednu ruku se divim pilotima ratnih aviona,a u drugu mi se gade jer su hladne ubice sa blistavim osmjehom i bijelim zubima..jednim pritiskom palca na obarac i desetine mrtvih,ukljucujuci i nevine civile,starce i malu djecu...
čudo od arapa :)
https://pbs.twimg.com/media/Bt3-6eDIgAASFLv.jpg:small