Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošto su INDIJANCI bili tamo prije svih oni se zbog radi toga NE RAČUNAJU kao "otkrivači" AjjjajajMerike, nego samo BELCI koji nisu crnci, ali je Šišmirov List pod prozorom lijepe Magbule bio, veoma poznati naučenjački suradnik (tako reći saradnik) čuvenog admirala Doenitza koje je krstario Marsovim poljima u potrazi za djevicom Andromedom, odbjegloj od kuče Astridove pa preko Romanije do Biograda na primorju..... Koje gluposti su u stanju da napišu kliksovci to je za nevjerovati.... Ko da ih plaća lično i prilično Šeširđija direktno iz Visokoga...
podsjeti me na onu epizodu TLN ( ovi novi ) o prekrajanju historije ha ha !
Ma naki je talijan pa kako god. Mada sam znao da nije columbo ma mogo sam se zaklet. Jel moramo sad svi u osnovnu. Ja sta se sve promjenilo. Pa ljudi sve sto smo učili kad sad skontas it's wrong !!!