Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prilika je prilika pa makar i bomba odigrala ključnu ulogu :-)
Extremni sport, maraton i iznenadne bombe.
Evo još jednog američkog nacionalnog heroja,priča za filmski scenarij...
Slažem se, amerikanci sebe predstavljaju kao najveće domoljube, ima li filma da oni ne preseravaju o patriotizmu, sli svako ima pravo da "reklamira" sebe i svoj narod, niko nikom nije kriv što ne priča o svojim podvizima. Oni od svoje muhe naprave medvjeda, a mi (BiH),neznamo čak, od velike stvari napraviti ništa,nego čekamo da to neko drugi vidi i uzme pare !
Drogo et mi smo drugaciji i mi smo daj meni zlatne kasike a narod nek crkne ;)
Mozda sada jesmo ko ameri ali u ratu smo bili prije svega ljudi. I dosta vise spominjanja zlatnih kasika ko se borio za zlatne kasike bio je budala. Ovdje se borilo za opstanak, za zivot, za porodicu, za ulicu, za nasalje, za grad a tek onda za drzavu. Meni je moja svaka kasika zlatna jer za nju zavrnem rukeve i radim sto god mogu posteno.
američka propaganda
Pa on je i postavio bombu da bi pobijedio na maratonu...glupani kako ga nisu skuzili...rijesio sam slucaj!!!
Standardno americki, J.e.b.o. druge i sto se desi, vazno je da JA dodzem do cilja!