Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je Muha mali sa Vratnika,u podlugovima je ovo izveo :)
e dje su one pichke iz jackass-a sad?
ja cu stati ispod voza dok prolazi ako mi ko da cenera nije problem **bo vas ovaj
*SVAKA CAST KRALJU!!!
vidim navijace zeljeznicara ovo smatraju pozitivnim... bujrum onda... svi pod vozove... mi cemo ostati p.i.c.k.e.
stvarno svakakvih budala... kreten!!!
Ovaj kaze u petom pasusu da momak provjerava ima li povreda, ALI sa namjerom da nama pokaze da mu nista nije bilo...I zadrzava se duze da bi se sto duze snimao :D :D
@moi Navija za Želju
MA svaka cast!!!
i zasto je on manijak?
al kad je voz prosao..... tacno se vidi da dolazi sebi .... i da govorio \"oj majko u*ro sam se\" .... hahahhaha
šta je čudno ovdje????? pa svaka KONJINA zna da je donji prag voza 3 puta viši odčovjekovog profila
E super , nek ste postavili na Sarajevo X , taman da se oni glupi nasi tinejdjeri u Sarajevu napale , pa probaju isto....i onako sve pokupe sto ne valja....
Pa bolan Edine, nemoj zivota ti, nemoj sine alahati.. Pa bice golova, j.e.b.e.m.u hloptu nije naopako... strpi se malo... Pa ako vec ne bude a ti dodji u Podlugove pa vako lezi, u nas caki vozove spustaju da djeluju mrak.. :)
hahahhah... sta kazu saiksovci, svi lika zovu retardiranim il sta vec, samo mi:koji lik, svaka cast, to brate... :D ja bih ovo uradio samo i to samo kad bi mi se bog javio i reko: ako ovo ponovis Džeko zabija gol u sljedecoj.. :)
Vako cu ja zenu ako ne bude slusala.
Zamisli ovo u 3D uraditi :D