Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOLIKI MU JE PROPUH U GLAVI VIDI SE PO TOME DA SU MU INSPIRACIJA SRBI A I ONI KOJI SU UBIJALI SRBE (SS-OVCI)
Svi mediji u svijetu su prenijeli umijesanost Srba sa ovim monstrumom. Na pusci mu ispisani neki svetosavski kozoyebi koji su kao tamanilo Turke. Satro u bici na Fundini 700 svetosavskih kozoyeba raznijelo 10.000 Turaka.. Vujosevic ime napisano iz te bitke.. koji kozoyebi mitomanski a u stvari ih Turci handrili pola milenija, genetiku im izmijenili
nahuskan od strane cetnika iz australije,
Njega su trebali zvati na otvaranje Ferhadije.
JAK NEMA STA.I ONDA UĐE I POBIJE POTPUNO NENAORUZANE LJUDE
Karadzic vas satire i iz zatvora. Remove kebab ideoligija je u ekspanziji
Lokalno Muslimansko stanovnistvo ga je jurilo i pucalo na njega... na sta je spao Novi Zeland kad dopusta Muslimanima da se naoruzavaju.
Mandibula ko ladica od natkasne
Nabij te ga na kolac kroz pakaš ne samo njega nego sve teroriste na kugli zemaljskoj
O gdje ovaj svjet otisao,pripadnici naroda sa kojima se istorija poigrala,nekog proglasavaju teroristom,a u isto vrijeme pripadaju religiji koja je sinonim za tetorizam,osudjuju nekog za fasizam,a preci im bili najvecim dijelom uz Hitlera kao im i prvi predsjednik.Za terorizam u Evropi su sinonim Bosnjaci.
crkni fasisto
Ovakvo sutra moze nesto onaj Renato retard uradit, da je imo para za puske i slicno.
četničke pjesme sluša koje prozivaju i ustaše a nosi ustaške simbole 😂😂, bravo za tvoga učitelja historije
Mangup je bas na neduzne ljude
Brenton Karadzic.