Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma gdje bili, stići će vas smrt, pa kad bi bili i u visokim kulama. Ako ih stigne kakvo dobro, oni vele: "Ovo je od Allaha!", a snađe li ih kakvo zlo, govore: "Ovo je zbog tebe!" Reci: "Sve je od Allaha!" Pa šta je tim ljudima?! – oni kao da ne razumiju ono što im se govori! -Sura An-Nisa', Ayah 78
Šta vam je ljudi, nečiji sin,brat je umro, a vama sve lafo zajebancija dok nije neko vaš
Jazuk...
TAD MU JE PROPISANO DA UMRE.NISTA DRUGO.KAD JE NEKOM ZAPISAN MINUT KAD CE UMRIJETI, TU SE NE MOZE NISTA VISE URADITI.
E sto ga ja obujem vise ista sa pertlama...od sad samo japanke......
Zna se šta muči visoku modnu scenu, dobra koka i loša hrana! - to je fantastična kombinacija za dugotrajne depresije, a na kraju, poslije više godina i ovakve probleme (posebno ako je organizam zbog nečeg slabiji od standarda)
Svako umire i na razne nacine,,,umru djeca od 5 min,dana,mjeseci,godina,,,pripremajte se za susret s bogom....allahu ekber
Ko pokošen .
Pa kako nece umrijeti, ko kad jedu ubruse i toalet papir, da bi zadovoljili kriterije modnih kuća. Da se najeo sogan dolme, šetao bi on još dugo godina, al kod Hadžibajrića :)
Navuko se dobre koke. Previse. Kakve pertle. Na taj glup nacin umrijeti mozemo samo ovdje kod nas ...
Kako su te pertle opasne. Da ne pvjeruješ.
BAKIR I SDA SU KRIVI.
Malo droga malo medikamenti...precero haman sa koktelima
Ovi manekeni svi vegeterijanci niko mesa sa glava zato tanki ko moj novcanik
Moda vec odavno ljudima uzima zivote!