Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove dvije tri prve gavranke ni obuce nemaju. Moja rano. Buffalo Soldier, dreadlock Rasta There was a Buffalo Soldier In the heart of America Stolen from Africa, brought to America Fighting on arrival, fighting for survival
UBI ZAKOLJI DA MIGRANT NE POSTOJI!!!
Zašto nisu pokušali sa Tunisom, Egiptom, Marokom? Da ih par vrate, odustali bi i ostali uskoro. Ovako ih samo potiču. Pogotovo što ovde nema niti jednog iz ratnih zona. Sve ekonomski migranti kakvi su i većina iz BiH ali ćeš šipak ostat u Njemackoj ako ne sredis prije vizu.
Neka danski brod vodi izbjeglice u Dansku ! KAd se Danska zatrpa izbjeglicama koji ODMAH TRAŽE INTERNET, nek da zabranu svom brodu da ih dovodi !
Vi koji kritikujete ovo ste nehumani! Svaki broj koji stigne do svog cilja je samo dalji poticaj za sve naredne da isti rizik poduzmu, Australija je imala isti problem sa stradanjem migranata na moru, onda su fino napravili zakon da onaj ko brodom dodje bez vize fino nece uci vec ce biti deportovan...... I tako odjednom nestadose brodovi a i smrtni slucajevi koji od njih poticu...... Svaka cast Italiji
@fudocar sta kazes seljacino? gdje sam pogrijesio?
"Malta prihvatila primiti..." De malo ovaj naslov uljudite zivi bili.