Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba i kod nas ;)
volim japan.....
odlican recept za umanjenje maloljetnicke delikvencije, a vala uvela bih smrtnu kaznu za sve teske zlocine, pa ko voli - nek izvoli :-)))
dakako! da objese jednog olosa u BiH vidjeli biste kako bi se maloljetnicka delikvencija izlijecila kao rukom odnesena!
japanski fundamentalisti...
u japanu covjek je tek punoljetan sa 20 godina!!!!!!!!!!!!!! ja mislim da to treba svugdje uvesti
Kaze da lica mladja od 20 godina tretiraju kao maloljetnike, ali ih osudjuju kao da su visestruko punoljetni, cemu licemjerje?
AFERIM! Sto trositi pare za dozivotni zatvor ili koliko vec dobije, kad moze po brzom postupku! Bujrum, svima, ko god hoce ubit, ajmo na vjesanje! Nema tu price o ljudskim pravima, o humansti i ostali zaebancijama!
nije on maloljetan...Dovoljno je zreo da podnese vjesanje
ne raspravljaj se s njim zbodi gaaaa, zbodi gaaaaaa, zbodi gaaaaaaaaaa
U jednom Japanu smrtna kazna i još vješanjem,nikada ne bih rekao da toga ima u Japanu,nikada??!!##
osvrcuci se na neke slucajeve kod nas..po proracunima kod nas bi dobio par dana..
Japan do Beograda :))