Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kraju krajeva, ako cemo iskreno, u njihovim ocima tj. americkim svi smo mi isti. Oni nikoga ne cijene i svi smo za njih ljudi nizih vrijednosti. Misle da su najbolji, najpametniji i u svemu naj. To je zalosno, ali istinito.Ovo da je americki vojnik uradio bilo gdje u svijetu isto bi prosao. Ovakvih kao sto je ovaj manijak, u njihovoj armiji je garantovano preko 30% istih. Nevjerujem da rade psiho testove kada ih regrutuju jer bi u tom slucaju imali vrlo mali procenat vojnika. To ti je kada kaze daj budali pusku! Vecina njih je regrutovana tako sto nemaju mjesta u zatvorima,zatim nezele da rade pa ga daj u Irak i Afganistan, a da nepricamo koliko njih nema osnovno obrazovanje. Zalosno, ali istinito, takav je danas nas svijetski policajac.
Hm, zanimljivo je to da ovaj i Brejvik imaju pravo na advokata i suđenje, a stotine osumnjičenih u Guantanamu to nisu imali.. a ni Gadafiju i Bin Ladenu niko nije dodjeljivao advokata..
Abu Ghraib’s grasp 8 years later, abuse soldier Lynndie England tells of her anguish – but won’t apologize to ‘enemy Today, the former soldier who became the callous, “thumbs-up” emblem of the Abu Ghraib scandal lives with her parents in rural West Virginia, raising the son of the man who perpetrated the worst of the torture at the Iraqi prison. “Their lives are better. They got the better end of the deal,” England said. “They weren’t innocent. They’re trying to kill us, and you want me to apologize to them? It’s like saying sorry to the enemy.”
a što je najgore, realnost je apsolutno drugačija... :/
ono sto je hitler htio, amerikanci su uspjeli: 1. nad-nacija 2. nedodirljivi 3. najpametniji i najsuperiorniji 4. oni zakoni koji vaze za druge, za njih ne vaze 5. oni se pitaju i oni odlucuju 6. mjerila vrijednosti su ona koja oni postave 7. svaki napad okarakterisu kao odbrambeni stav 8. rade sta hoce i kako hoce i moze im se 9. biti amerikanac je nesto posebno!!!
pa izmislite ih kako sto to uvijek cinite kad nisu amerikanci u pitanju...ocito da nemaju zelju za istragama koje vrse kad su ameri zrtve!
What goes around - comes around. Joj kad pukne građanski u Wankee Imperiji, kad vam braća Latini, Nigro Gangstas i svi ostali non-whites krenu redom po kućama, pa kad upalim CNN i napečem kokica, uh. Soon enough you\'ll be begging for friends, white trash KKK Nazi scumbags
mrš u 3 p* mat*** banditi, nema vama suda izgleda ali Bog ce vama sudit, bit ce tada dokaza...neoborivih. što god da vam se sad presudi malo je.
A kako li su prije osudjivali ubice dok nije bilo dna itd. Ma da ni forensics nije 100% sigurno. Cak se moze i prilicno lako manipulirati.
Ma naravno... Da kojim slučajem ima bradu, da je ar.ap, i da eto samo ima mus.limansko ime, sve bi dokazi trčali jedan pred drugim, iza svakog kamena iskakali... Ne podržavam one koji ub.ijaju nedužne ljude, u ime vjere - nema to veze s vjerom, pogotovo ne sa Isl.amom, ali ovakav odnos u poređenju sa onim što rade njima je zaista previše! Koja nepravda! Dovoljno je da vide muslimansko ime, i odmah je to ter.orista! A ovi su jadni napaćeni, pod stresom, itd, itd... Koji jad od svijeta današnjeg!
Jel ovo Ben Stiler ? he he he he