Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To znači da će banke ubuduće moći zaplijeniti cijele gradove, pa i države! Na kraju ćemo svi mi biti njihovo vlasništvo.
Svakako - banke su nasi vlasnici odavno...
Bez pokrica u zlatu, netreba dati isprintati niti jednu kovanicu od 10pf. pa kako nam je tako nam je. Sve dok se banke igraju brojeva na kompijuterima i dizu vrjednost, nema nista ni od zdrave ekonomije.
boli me neka stvaaaaaaaaaaaaar
strpite se još malo sad će pare od Libijske nafte. Reče kepec opštinskim vlastima.
ma u naturi treba sve placati, odmah, haja miran racun duga ljubav!
dobro dosli u Bosnu
moze to, ali ne znam da li je rjesenje jer tako bi unistio banke aj ok, pretpostavimo da nemas vise banke da li je moguce imati danasnju ekonomiju bez kreditiranja? ili se onda vracamo na robni sistem razmjene?
sta ako npr. svi gradjani odluce da ne vracaju kredite bankama. Sta bi se to moglo desiti? Mogli bi im samo podudlati. polupati sve banke treba, najveci izvori zla na svijetu.
Uze će im banke sve, zgrade, skole ma jednom rijeću sve što imaju, mogu se drat,migoljiti i što sve ne ali im to ne gine
naravno, ali fiktivno dok jednog dana nasi bajni ekonomisti ne skontaju da pare moraju imati pokrice u proizvodnji i da stancanje para kroz mijenjanje brojeva - nije proizvodna djelatnost
u sustini su ih prethodnici zavalili momacki uzeli fiksnu ratu dok su oni bili na vlasti, a poslije njih - potop sad je samo pitanje jesu li to uradili iz nestrucnosti ili ne
PAMETNO!!!