Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hrabro naprijed - u srednji vijek :P
allah, allah, allah, allah, allah, allah
Sva sreca daleko su.
E moj Toni , blize ti je to nego sto ti vjerujes !
Imam ja dobru kondiciju pa cemo se ganjati oko majcice zemlje.:)
Koja glupost. Kako ce onda recemo krscani koji pricaju arapski u malejziji izgovarati bog na svom maternjom arapskom jeziku.
kako glupa i nebitna vijest,potrosih pola minuta na ove gluposti a ne znam ni jel istina i sta je istina po ovom pitanju i kakve su sve zavrzlame prethodile ovome,ovako iz vedra u rebra i onda juris s komentima,bzv
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; molimo Allaha dz.s. da ucvrsti nasu bracu po vjeri u Maleziji na svom putu koji su odabrali a to je borba na Allahovom dz.s. putu odbrane Islamskih vrijednosti u korist svakog pojedinca i citavog Islamsklg umeta,molimo Allaha dz.s.da i nas Mislimane vrati na ispravan put i ucini nas ponosnim sto pripadamo casnom ummetu naseg poslanika Muhameda a.s neka ne selam i salavat na njega,amin.
preseravanje
Ludilo !!!
Gdje god su došli engleski i španski kolonijalisti donosili su sa sobom smutnju u muslimanske zemlje: donosili su crkvu da bi imali efikasan instrument kontrole domicijelnog stanovništva, osnivali su sekte - recimo Ahmedije - kako bi muslimane podijelili i odvratili od oružanog suprotstavljanja njihovoj upravi, podicali su i podržavali osnivanje militantnih struja u muslimanskom svijetu - Vehabizma, u prvom redu - a kako bi lakše porazili osmansku imperiju, a i sad ga koriste u ostvarenju vlastitih ciljeva: terora i haosa u muslimanskom svijetu.
A islam niko ne koristi da dobije nesto, eno ceric gobori allahu ekber u mercedesu od 100.000 kasnije ce klanjati u stanu pd 180 kvadrata
Ne mogu podnijeti netacnosti makar kakve one bile. Eng i spanski kolonisti dosli u muslimanske zemlje.! I jedni i drugi i treci su dosli na tudju teritoriju.!! Otomanska imperija nije propala zbog vehabizma nego ekonomije. Bankrot . Samo se trzala godinama i nisu je porazili u ratu. Bila je na izdisaju ovako ili onako. Kafa,stolica i goglaj! Nemoj citati sta pise Mujo ,Ismet i ostali, nego nadji i ostale izvore.
Veliki manitue sta bi ti rekao na sve ovo...
a kako ce ga zvati?????? oni ko siptari...kad siptaru kazes da je siptar on te hoce zaklati...a sami sebe zovu siprari
gluposti, moze li neki link relevantan odakle ova vijest potice?
Provjereno! Vijest na zalost je takva da je vec obisla jedan krug.
Braca muslimani