Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A bakira iznenadila teroristička grupa.Kao nije mogao vjeeovati da takvih ima u bosni
Vehabije se šire kao kuga,svijet ima posla sa do sada neviđenom prijetnjom,svemu tome ogromni doprinos dao je internet
wolfix dijelim mišljenje da su vehabije saudijski proizvod,sad ovo o izmišljenim državama,ne znam,i Izrael je izmišljen,svi smo mi na neki način"izmišljeni",niko nije pao s neba,to je historija i to je tako.Arapski svijet je veoma kompleksan,tamo nema stabilnosti bez čvrste ruke,to dobro zna i hebeni Zapad,u cijelom arapskom svijetu su manje više na snazi režimi i diktature.Oni koji su zapadu saveznici oni su im snadbjevači naftom ali za uzvrat imaju sigurnost,recimo Kuvajt,nema te sile na zemlji koja može nauditi toj maloj državici prepunoj naftnim poljima.Jordan potpisao mirovni sporazum sa Izraelom i njihov režim ne smeta zapadu,S.arabija je praktično Amerika,to se zna,zato taj režim Americi i ne smeta a radi se možda o najgorem režimu cijelog arapskog svijeta.Vehabije se finansiraju iz arabije,ko će tu znati šta se iza svega krije,odnosi u arapskom svijetu su toliko komplikovani da tamo mira nema nikad,jedan od uzroka je i nafta.
Pa kako to, mene na klixu ubise sa pricom da Bosanjci nemaju veze sa teroristima. Sta ce raditi terorista u BiH ako nema svojih sledbenika. Cak verujem da ih ima poprilican broj koji tipka na klixu.
Jel boravio u BOSMALU ? Kontakt adresa akademik Mustafa Cerić, od jučer uz Bkira prvi u bošnjaka u borbi protiv islamskog terorizma ! :))
One dvije Bosmalove kule baš neodoljivo podsjećaju na New York. Da to nije BILA TESTNA LABORATORIJA NA OTPORNOST METALA I RUŠENJE, za potrebe 9/11 ? Stavrno bi se trebali strčat američki istražioci ako već nisu nakon pasoša šefa AK u BEču ili mozga napada 9/11 u ministarstvu spoljnih psolova BiH, nakon čega je došlo do krađe DISKOVA računara na kojima se nalaze podaci o izdatim pasošima ! ..:))))
TAKO JE CARE i ZATO SE ZOVE BOSMAL ! Heheheheeh. Što se tiče kredita isti se ne otplaćuju jer nema kupaca a dug je prije 5 godina prešao cifru od 200 miliona KM ! NAravno neboder nije oduzet Braći Dalton nego SE I DALJE U BIH PRODAJE GUBITAK I PERU PARE. Nwčije sigurno! Al jebe se SIPI ! Samo nek IDIDLU ide dobro. ZAto se i zove IDIL a ne NEIDIL ! :))
Vincent Tan hahahahah
Idiote, Vincent Tan kako mu ime govori je KINEZ ! To je isto ko da za svaki gencoid na planeti optužiš Srbina !
alija ih doveo sta ocekivati drugo
Bio cojk kod baketa na kahvi :-)
možda samo turistički, ima BIH svojih prirodnih ljepota
druže drinsy možda i tamo ima, al se ne vidi, kad je sve zamotano
opa evo bošnje teroriste preporučujem doživotni zatvor ili barem vješanje