Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon Nobelova nagrada u prave ruke. Malala bravo!
za tebe je zemlja očigledno još uvijek šajba.
eto ti nnaa0000 ko znaš ko je malala? vražja mater, u ovakvom svijetu niko ne zaslužuje nagradu za mir. pa ni dječurlija koju neka politička mašinerija pretvara u heroje i idole..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja sam mislio da ce ove godine dobiti Putin.
Ili neko iz redova IDILa
Ja mislio ovo Ica na slici iz serije ;)
Pa neznam koja je to demagogija, pa više imaju u vrijednosti komunalci koji za cijele gradove čiste govna, jer da nije njih svi bi se ti nobelovci ugušili u govnima vlastitim, i sada ti meni reci ko je tu za nagradu.
Vrlo zasluženo, svaka cast, cestitam.
Malala bravo! Još Obami oduzeti i dan bi bio ljepši.
Ja uporno citam "Mala" :D Fino, cestitam!
Od kad pratim dodjelu za Nobelovu nagradu, po prvi put mi je nesto tako drago da je Malala dobila Nobelovu nagradu za mir. Prava neiskvarena ljudska dusa.
Popišam joj se na nagradu! Ona i Obama su najvjerovatnije dobili te popišane nagrade na osnovu glumačkih vještina.
Očigledno se vama mainstream zatucanima kratkoumcima može ispričati bilo koja bajka, a vi odmah poletite da je povjerujete. De googlajte malo ovu gospođicu i tu nobelovu nagradu pa se onda javite. Vama je lahko prodati muda za bubrege.
Nije čitav svijet lud, ali ima vas zabrinjavajuće dosta. I ja nisam vehabija, već osoba koja koristi svoj razum a ne vjeruje u djeda mraza.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Previše dobro je bila uvježbana i verzirana u engleskom jeziku, frazama itd. kad sam je gledao na CNN ali hajd dobro bolje i ona nego Obama laureat npr.
Nobelove nagradecsu nekada znacile nestondanas dovoljno da te upucaju...
Pojavila se na nekoliko americkih shows gdje su je iskoristili za propagandu.Osim toga nista...
Sad ce 1000 komentara od nasih islamista kako je ovo sve zapadnjacka zavjera protiv islamskog svijeta. Njima nije uopste problem sto islamisti pucaju na djevojke koje pokusavaju da se obrazuju, problem je kad djevojka koja je prezivjela tako nesto kreira svijest o tome. Bravo Malala
vas dvoje ste jadni!
Vi ste Naivci! Jadni ste, i žao mi vas je...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)