Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na prvu negdje na Balkanu, kad ono u Italiji... Dobro je pratimo EU...
@maximos prate oni nas jer kod nas se mlate po dzamijama https://m.youtube.com/watch?v=Rixu7glIpYI
@preludezaIude ukucaj na jutube "tuca u crkvi" ili "tuca popova" trebace ti dan da sve pregledas :)
Europske vrijednosti
Katolicku crkvu treba zabraniti,potpuno je ukinuti.Vatikan je leglo zla,pedofilije,satanizma i svega nemoralnog.Skoro procita u medijima da je u USA u katlickoj crkvi 700 svestenika koji su iskoristavali i iskoristavaju djecu.Ove sataniste istrazuju federalni organi jer crkva nije nista ucinila da to adekvatno kazni.Vatikan nema nikakve veze sa Bogom.
Ko da su iz Bosne, a ne iz Italije... Bogami pomislih da se ovo kod nas desilo, kad sam procito naslov..
To je ta vjera mira i postivanja
@VolvoXC60 https://m.youtube.com/watch?v=Rixu7glIpYI
Dobro se djeca iole inteligentna i odgojena kakvi su roditelji. SRAMOTA
ima te li klix kakvu informaciju iz Spanije oko zimskih guma, kolko' se krecu i tako to?? Pored nasih problema u drzavi jos nas treba bolit kuqac za zene u Ita..
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Jedna mama kojoj nisu dale da sjedne, jer su čuvale mjesto nekoj trećoj, nasmiješila se i rekla uredu, a onda je tu bezobraznu opalila po glavi torbicom u kojoj je bila tegla Nutele sa akcije iz Binga 😁
seljakluk
žene,žene... šta bi mi bez vas...