Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hej pa i ja igram ovu igricu... Mali, ćuti dok ja ovo pišem! Mali, ćuti! TRES! ! ! Evo protresao sam djete kao što piše... Al džaba, još se miče... Možda trebam jače protresti. TRES TRES TRES...
\"vivalaUSA 29.10.2010. u 21:22 A tamo tjeraju curice da se udaju sa ~7 godina,pa je malo njegova familija udara i tjera da im sluzi. \" To sto si napisao/la, nema nikakvih dodirnih tackica sa vjerom. To je dio zaostale tradicije. Kako od polupismenog covjeka iz neke divljine ocekivati da shvati poruku koju salje islam?, a islam trazi obrazovanog covjeka koji razmislja. Vidim, ni ti nisi shvatio/la, a ipak, sudeci po svemu, pismen/na si, obrazovan/na, i imas mogucnost da produbis znanje o islamu citajuci pravu literaturu, ali ipak svoju misao gradis na osnovu onoga sto ti servira TV i stampa. Zalosno!
A tamo tjeraju curice da se udaju sa ~7 godina,pa je malo njegova familija udara i tjera da im sluzi.
zar samo toliko ja bih nju tresla ali toliko mučnoo da dobije prvo sve vrste napada pa da izdahne
@..... ti si jedan u.s.r.a.n.i. moron... nista vise...
Bice ovoga jos vise.
@dotdotdot Pa da dozvoljava,ne bi dobila ~50 godina u zatvoru.Sta ti hoces da kazes je,da nisu zaostali,jer ne sijeku glave,pale,vjesaju na sred ulice kada neko ucini nesto kao ovo.Razmisli malo brotha,civilizovan narod,civilizovana kazna.
vivalaUSA 29.10.2010. u 09:58 @papkomrzac Kakve veze ima vjera sa ovim,vehabijo ? --- Ima vjera veze s tim...jer im ta njihova vjera dozvoljava sve te nemoralnosti koje dovode do ovakvih zlocina...
Fino,nema veze.Kakvo krscanstvo,takav i islam.Sve se vrti oko novca....i p3dofilije.
eto kobilo sad tipkaj po klaviru i zamisljaj kako sijes krompir a rejboni navalili,
mozda imaju fejsbuk u zatvoru?
Vjerovatno zaboravila da dijete nije virtuelno i da nece dobiti novi zivot kad ona ubere gljivu na farmi :S Sta sajber-zivot nacini ljudima...nista nju u realnost nece vratiti, cak ce biti punija mrznjom jer ce je zatvor (valjda) odvojiti od svih blagodeti fejsbuka i ostalih gluposti.
Kako nema? Da je ovo napravio neki Musliman, dosad bi se iskupili svi redovni jedači vanago, kako iz Mrske tako i iz Pederacije da laprdaju i šire zarazu islamofobije. Eto kako ima veze sa religijom ;)
Trebala je popit jednu maksuziju!!!
Dodji bona kod nas, mozes ubit cijelu porodicu i komsiluk i dobijes 5 godina. Jest da je slaba konekcija u Zenici, al ajd odlezat ces svakako 2,5 godine i eto te napolju. Dobrodosla