Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebala si ga upisati na travnički univerzitet, tada ne bi bio radikalan već bi bio glup i radio bi u državnoj službi.
"na Univerzitetu King Abdulaziz u Jeddahu" U Džeddi, po bogu! Hoćete li u članku o Rusiji isto napisati "u Moscowu"?
jedan je osama
Isto mati kaže za Zahiragića
Yebo sve ako ga ja nisam vidio prije par dana na putu prema maoči 😁
ko jos vjeruje u ove fake news? taj je njihov covjek. cuj ubili ga, bacili u more, i svi to koji su bili u toj akciji, neki komandosi i specijalci, su danas mrtvi. ni jedan iz te 'akcije' nije ziv.
U to samo glupi ameri mogu povjerovat i par ovih naših kompleksaša.
Pametni ljudi vjeruju anonimnim komentatorima na internet portalima.
samo nepismeni jado moze vjerovati medijima. Svjedoci smo barem, da je nemoguce od 1990 Iraka -pust.oluja, al qaeda, pentagon, 9/11,afghanistan, pa nadalje preko svih dogadjaja koji idu iskljucivo samo u korist USA da su slucajnost. Takvo nesto ni u crtanim se nevidja.Vojna industrija USA biljezi samo rast i profit. Slucajno. Da su zaista neki toliko mrzitelji USA,pa svake sedmice bi tamo bilo napada i akcija slicnim 9/11.
--- postao radikalana na unievrzitetu Jek na Sarajevskom ? Znamo da je imao pasoš BIH !
Mora da je sluso predavnja elvedina pezica
Kako se zvala Osamina avio-kompanija? LufthaMza
Primjer plot twista, Amerika isplanira dramatično rušenje WTCa godinama prije. Nađe rodnu zemlju za to - Saudijska Arabija, zemlja puna resursa koje USA može izvoziti kasnije, nađe nekoga ko je emotivan i željan akcije-Osamu i onda kada mu isperu mozak svojim agentom - prof. na Univerzitetu, optuže Saudijsku Arabiju za napad hh
Kako sad zar ona postoji..zar nije Bin Laden izmisljen od strane zapada i jel i nju potplaćuju da laze..:)
Ona je kriva, zato što mu je rekla da se aktivira na času.
9/11 was inside job ;)
Treba zabraniti studije ekonomije.
Duša draga...