Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljakse polabrnjaj ga pitarima,i sa kaćunkom put kandahara pa ga labrnjajte talibanima
Ja sam ovu djevojku dobro poznavao, cak sam je i koji put karao, i mogu reci da je ovo zaista nevjerovatno zato sto je mala bila tiha i sitna, nikad nisam ni primjetio da je trudna, a kamoli da je u stanju da nesto ovako uradi...Fala bogu pa sam ja svaki put koristio jarana kondoma da je sad nebi ganjo... Sto se jos tice male mogu reci da je bila prava bomba kad je bila mladja, i da se voljela prcati ko luda........
smrdi sto sutiite nije se desilo u Avganistanu nego u vasm kriscanskom svijetu pa nemate sta reci...
@kacunak......svaka cast @englez....sipu racku
meni su u pitanju pre pametni bosanci koji nekako samo njima u njihovom svemiru poznato gledaju na svjetski poredak sa nekakve aragantne visine bosanske....... cudo ne vidjeno.
Majka uopste nije monstrum, u pitanju je depresija, post partum vrlo ozbiljno oboljenje, dakle ne pricajte seoske price i ne prenosite vijesti koje niste dostojni.
aha znaci ti bi kao bliski istok onda? ako nije to, kako bi ti to, hocemo li mi pametni bosanci neki novi sistem otpoceti, na svoj mortalni rizik? a taj sistem ces ti kao pametniji od svakog izmisliti i predloziti?
pa kako je bolje, kao istok jeli? na primjer kao rusi da radimo, i da njihov sistem emuliramo?
\'\'Holanđanka PRIZNALAje da je rodila četvoro djece te da ih je odmah nakon porođaja stavila u kofere\'\' \'\'Policija SUMNJA da je ova Holanđanka ubila svoju djecu. \'\' glupi novinari!
Talibanski sud bih trebao uzeti ovaj slucaj u svoje ruke i izreci kaznu.
Kaćunak, hoces reci da je bolje na istoku, kao na primjer u rusiji?