Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapamti kad si ga vidjela jer vise neces :)))
Od plavih otimaca,preko unije vozaca,sve pod patronatom samo jednog sindikata...NWO !
Istina ostaje,a laz nestaje.
samo jos fali trudna frendica, koja moli za milost, kako dijete ne bi ostalo bez oca :) pa dajte ljudi, ovo je stvarno prevazislo sve mjere. Inscinirana afera. A za tebe dado ... samo ti njega farbaj u boje James Bonda, mogao bi se ubrzo suociti sa surovom realnoscu, kad na filmskom platnu prikazu The End.
CAR NAD CAREVIMA , TREBA IMATI MU.. DA BI MOGAO NESTO KAO ON!!!!!!!!! Izgleda da je svima zacepio usta, ma car!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!