Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne opravdavam nikog daleko bilo ali da je neki ahmed ili mustafa to uradio bio bi terorista a ne poremecini manijak opet kazem NE PRAVDAM NIKOG
Pred sam početak rata kupio sam kalaša za 1000 DEM a. Nekako sam osjećo potrebu da ga imam da zaštitim sebe, svoju familiju, na kraju krajeva svoju babovinu. Kad je rat završio dugo sam se mislio šta napraviti s njim. Krio sam ga po kući i oko kuće. Djeca su rasla a ja se sve više bojao da ga nenađu i nenaprave neko zlo. Jednog dana sam uzeo fleksu i ispilio ga u komade i odnio na otpad. I nije mi žao. Tako da mi nije jasno kako jedna žena koja ima dva sina, od toga se jedan \"čudno\" ponaša, može imati KOLEKCIJU oružja u kući???? Apsolutno je odgovorna. Koji će joj k....ac oružje u kući? Ne mogu shvatiti te ljude. Ali o pokojnima sve najbolje, nek počiva u miru. Ipak ovo bi trebala biti opomena svim \"kolekcionarima\".
Zivko Josilo o cemu ti pricas, na kakvim si ti drogama???
Interesuje nas i kako je Adam obavio posljednju nuzdu, te da li je njegova mama poslje ispovjesti kako gubi sina, primila dlakavog amerikanca???
\"Da i ti prozivljavas ono sto je neki Ali ili Ahmed prozivljavao a sve u ime demokratije, vjerovatno bi i ti zelio u Raj. \" Eno ti avion i karta u jednom smjeru do Irana. Tamo se ne moras bojati demokratije, majmune predpotopski.
\"ne opravdavam nikog daleko bilo ali da je neki ahmed ili mustafa to uradio bio bi terorista a ne poremecini manijak \" Ne bi. A meni se cini, ti si isto poremeceni manijak.
Kao prvo AUTIZAM nikad ne dovodi do ovakvog ishoda, tj do masovnog pokolja. Kao drugo ovaj momak je najvjerovatnije patio od teškog oblika Šizofrenije (Shizofrenija ispravnije). Autistična djeca su skroz nešto drugo - mirni su i povučeni i jako interesantni kada zavirite u njihov svijet. Adam Lanza je patio od teškog duševnog poremečaja (patologija). Pozdrav od psihića :)
a sta je fleksa?
Ja sta neg tetorista, al danas je u svijetu tako da samo muslimani mogu bit teroristi, i Bog zna jel i ovaj bio psihicki poremecen, mozda to amerikanci sire po medijima samo zbog toga da pokazu kako kod njih nema terorista, a svako malo im masakr neki. Zasto nekad i po kojeg muslimana ne proglase mentalno poremecenim, a ne samo ove amerikance i ostale... Gadi mi se danasnji svijet !
A jeli imao oca ili........
Pa kakav hoces zakon kad je i sebe i.d.iot kokno ? Nece mu mrtvom suditi
U krajnjoj liniji kriva je drzava i njeno zakonodavstvo ! Da se oruzje moze kupiti na svakoj trafici !
Da je ona dobra u glavu ne bi u kuci imala pistolje i poluautomatko oruzje
Invalide u mozak treba cuvati i posebno tretirati .Zar se ovo trebalo dogoditi ,da se mora sadasnji stav prema njima mijenjati.
sta ste se vise ufatili tog izjednacavanje islamskog terorizma sa poremecenim ubicama.ko kavi srbi se ponasate pa zelite da izjednacavate zlocine.kako ste samo vjerski nacionalisti ccc,nije vam ni zao djece.samo gledate jel ima gdje muslimana
pa nema katolickog i pravoslavnog terorizma,mozda ga je bilo prije sto i nesto godina
Sto samo spominjes islamski terorizam, to ne postoji katolicki, pravoslavni, jevrejski, itd..??