Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon da objave uspješnu ženu kao pozitivan primjer a ne one hurave influeserice što im je uspjeh slikati se u bikiniju na snijegu
ovdje bi na birou bila...sve zauzeli ovi s kupljenim diplomama...
izbjegla zbog cetnika (genocidasa) pravi razlog
Prije svega za sve komentatore..kada bi znali ovog insana ...nebi pisali ove nebuloze i glluposti stidili ......bi se svojih rjeci....Ko spomene Maju treba da ustane na dvije noge ...Aferim !!
Svaki dan nam servirate po jednu iz transhumanističke ergele Klausa Schwaba i Gatesa. Čega je to ova stručnjak? Istraživanju liderstva? Specijalista za Fulbright, globalna govornica, globalna dijalog partnerica i stručnjakinja za e-learning???? 99% onih koji su ovdje dali lajk ili pohvalu nemaju pojma šta ona uopšte radi.
Ova je poput one iz Tuzle sto je prije par mjeseci dobila nagradu iz Indije za naj prosvjetnog radnika ili sta vec. Od seminara do seminara, beskorisna predavanja i izlaganja od kojih nema puno koristi. Vise od nje vrijedi svaki covjek koji otvori firmu, zaposli 5 radnika i posteno ih plati.
Koja ljubomora čovječe. 😂 Ajde ti tako uradi, kada već znaš sta i kako.
Čudilo bi me da je muslimanka ovako uspješna negdje
Ja, puno tvojih sunarodnjaka uspjesnih a , sta je s tobom. Idi ti u Tursku trazi korjene.
😂😂😂😂
Bravooo!
Bravo gospođo!
pokazatelj svako ko ode sa balkana ce uspjeti a ovi govnari od politicara nek se medjusobno zabavljaju kad im vise niko nr bude ostao
Šteta. Bolje da je ovdje ostala i bila nezaposlena kao sav normalan svijet.
Ja sam gledo u Balkan infu i da je Ilon Musk iz RS-a
Čim granicu pređeš uspiješ u nekom poslu. Ni pojma nemamo koliki smo mi kapaciteti ali su nas ugnjetali i ubijedili da ne vrijedimo ništa i sa tim mišljenjem većina živi.
Jbg sad,a cija je ona,nasa ili njihova? Dok joj se neprebroje krvna zrnca nemojte izlaziti u javnost.Ovo je protiv svih nas. Koliko je nase djece u ovom toru uspjesno inteligentno sa prestiznih fakulteta od Kiseljaka do Š. Brjega pa ih nespominjete. Nasa djeca su u rekordnom roku zavrsavali fax. Prodavali smo kuce,zemlju......da bi oni mogli zavrsavat. I sad neka Maya iz korumpirane Amerike bolja. E vala nije.
Tako je za SDA i HDZ bolji bi kandidati bili Asim,Solak,Genjac i naravno Zilhic Zahiragic. Ljudi koji ne znaju maternji jezik a kamo li strani i naravno sa diplomata iz travnika i širokog jer domaće je domaće. Mamu ...
svaka čast !