Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od najmudrijih političara na svijetu. Pravi nasljednik Jasera Arafata. I napokon su pregovori vođeni u dobroj vjeri urodili plodom. Svijetu treba mir, svijetu treba Palestina. Dragi Palestinci uvijek ćete imati podršku iz Bosne. Ali svijetu treba i Izrael. Svaki narod treba imati svoju državu. Bože pomozi nam svima da živimo sretno u miru.
>>>Palestinska strana je postizanje primirja proglasila velikom pobjedom<<< KAO I SVAKE 3-4 GODINE PALESTINCI IZJAVLJUJU POBJEDU I USPJEH A TOLIKO PALESTINSKE DJECE JE IZGINULO..????????????????
i svjetsko lobiranje je doprinijelo... velike su se stvari desavale iza kulisa ! i treba ovako da bude !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
..da oni hamasovi mesari puste ovog čovjeka da vodi stvar, mrtvih nebi ni bilo...
"hamasovi mesari", a jevreji što su iskasapili toliko djece, žena i staraca, preko 2000 mrtvih... to je sve opravdano, pa gdje je taj Hamas bio 1948 godine kada su jevreji proglasili državu na otetoj palestinskoj zemlji??
SVE JE TO POLITIKA, ON ZIV I ZDRAV KAO I HAMASOVE VODJE ,A HILJADE CIVILA I DJECE IZGINULO ZA HAMAS I ABASA, TREBA MU NOBELOVU NAGRADU DATI JEL
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ma vi ste budale i nista vise...sta ste dobili izazivanjem Izraela?Dobili ste preko dvije hiljade mrtvih...dobili ste srusene domove,dzamije...a sve ostalo po starom...ostala je blokada sa morske,vazdusne i kopnene strane...i na kraju sve na istom....
Sad cete ovo sad cete ono,NAKON vise od 1.500 mrtvih!!!
hoće kitu, dok hamas opet ne izgradi tunele i ne dokopa se oružja, onda opet isti scenarij po 1001 put sve ispočetka...
Kakav prekid i primirje to samo budala može da vjeruje, zadnjih 60 i kusur godina ćifuti proglase primirje pa onda bombarduju škole, bolnice, pijace, stambene objekte, otimaju zemlju, ubijaju, ruše, pale, prave svoja naselja..., pa opet iznova, jevrejski genocidaši kao da su učili od četnika i ustaša, ili su ovi od njih učili, nije ni čudo što se međusobno podržavaju...
hamas je samo izgovor izraelu za politiku trajnog uklanjanja palestinaca. nije ovaj zadnji napad bio jedini. izrael unistava palestine 60 godina bez obzira ko bio na vlasti fatah ili hamas. oni uvijek nadju izgovor za genocid i mrcvarenje palestinaca.
Hamasovci počeli slaviti "pobjedu". :D I hvale se što su ubili dva civila, deset minuta prije potpisivanja. :D
Ne bih da vrijeđam, ali obrazuj se malo! Izraelski novinar piše kako su se izraelske snage povukle "podvijenog' repa" iz Gaze... USA+IZRAEL nisu uspijeli da "slome" tako sićušni Hamas u odnosu na njih.. i nije vrijdno hvale? Hamas ubio 70ak vojnika i nekoliko civila, ovi ubili nekoliko vojnika i 2000 civila... ko se tu treba hvaliti???
https://www.youtube.com/watch?v=RTu-AUE9ycs
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HVALA DRAGOM ZEUSU!!! VEĆ JEDNOM!
Hvala Bogu,da se sve smiri..i da se ne proljeva krv..