Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Католици имају Папу, а пртавославци Цара, Цара Путина.
Imate cara Kituna :)))))
Sva rangiranja ovog tipa su glupa, ali je "Barack Obama zauzeo 48. mjesto" sasvim zasluzeno :-) Nesposobna, lazljiva dzukela i prevarant. Nadam se da se ni on ni onaj njegov orangutan od zene vise nece pojavljivati u javnosti.
Erdo je Putinova kujica.
“Oni žele utrnuti Allahovo svjetlo ustima svojim, a Allah će učiniti da svjetla Njegova uvijek bude, makar krivo bilo nevjernicima. On po Poslaniku Svome šalje uputstvo i vjeru istinitu da bi je uzdigao iznad svih vjera, makar ne bilo pravo mnogobošcima.” (Es-Saff, 8–9)
Najveći lideri svijeta koje su dali Slaveni su Tito u 20 vijeku i Putin u 21. vijeku.
Predlažem ujedinjenje Evrope, Sjeverne Amerike, Rusije, Japana i Australije sa satelitima i odanim saveznicima te uklanjanje svih oblika vehabizma, cetnistva i ostalih poremecaja i stvaranje super-drustva sile koja ce uvesti red u svijetu
Sarajevooo sarajevoo šeher Bosno volim teee..lijepa azro lijepa azroooo svud po svijetu traaaazim teeeeee
Zivio Vladimir Putin, najveci svjetski lider poslije Milorada Dodika...
eeee pretera ga!:-)
Apsolutn tacno,Vladimir cuva ovaj svijet od totalne okupacije....
I naj pametniji
ti sigurno nisi najPAMETNIJI...
Zar nije Dodo ;)
Nije to ništa koliko je ovaj neki HAŠIMAGA moćan, bar za mene od prije nekoliko dana od kako sam otkrio ovu stranicu http://www.hasimaga.com/
Vladimir Putin u INAT zapadu !