Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesam li ja igdje pomenuo Jugoslaviju ili nase narode??? O kakvim ti problemima pricas,malo si off topic filozofe. A sad za Ameriku, da li su im Afganistan, Irak, Egipat ili Libija predstavljali prijetnju pa su morali tamo reagovati?? Sta se Amerike tice je li Gadafi diktator ili nije, ako se njegov narod ne buni, sto se oni moraju petljati??
Gdje god nafte tu i Amera , gori su od cigojnera.
Vidio da Trump sprema 5000 vojnika u Kolumbiji.
Brko brkane...
zanimljivo kad se uporede Norveška i Venecuela. U Venecueli je nafta i pravedni socijalizam, a u Norveškoj nafta i okrutni kapitalizam...
@KeyserChoshe Moglo bi biti i u Venezueli isto tako. Ali ne znam sta mislis sa kapitalizmom, kod njih nije divlji kapitalizam ko u BiH vec je kapitalizam pod drzavnom kontrolom.
@MarlboroTouch pa što nije u Venezueli tako? Ko to tjera Madura da upropasti ekonomiju dok on ide na večere od nekoliko hiljada eura po svijetu? Znam ptičica je kriva, garant je američki špijun...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E tu si ga popusio...nema sa kaubojima razgovora. Vec ruse zovi da bazu naprave ako mislis da drzavu sacuvas od "demokratije"
Problem je sto Venecuela moze da bude ko Dubai , zasto nije i zasto prije nisu , nije kriva USA , cak USA je kupovala od njih sirovu naftu , ima nesto sigurno iza paravana , vlada je tamo korumpirana i obican covjek nema koristi od vlade ...
Mislis kao u Bosni ?
Za nauk Vučiću.
Je li ovo i ovdje Amerika uvodi demokratiju? Sto ste jeli teletinu, jeli ste, odsad samo grah bez mesa i leca!!!!
Amerika je kriva za sve. Kakav ti je to zivot da za svoje nevolje nikad ne prihvatis da si ti kriv a ne drugi? Jel amerika kriva za raspad jugoslavije ili je narod zatrovan nacistickom retorikom? Jel amerika napravila genocid? Jel amerika digla bosnjake da se otcijepe? Jel amerika napravila republiku srpsku? Jel amerika pravi ustase po hercegovini? Najlakse je reci da je neko drugi kriv i tebi je kao savjest cista. Ti si nasao sta je problem i taj problem nisi ti. Kako lijepo rjesenje.
@ Behahanin Tačno tako, između ostaloga Amerika je kriva za raspad Jugoslavije po sistemu zavadi pa vladaj. Isto tako je kriva za rasturanje stabilnih država Libije Iraka Sirije ..zaradi nafte, prodaje oružja itd...pa to je i malom djetetu jasno Sa tim što je pri raspadu Jugoslavije imala veliku pomoć u primitivnom narodu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)