Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim je amerika podrzala svrgavanje Madura , sad narod treba da stane uz predsjednika i drzavu venecuelu, cijonisti djeluju preko naroda, Poznato libija,sirija,jugoslavija..............pokusaj turske.
vako su i nas 90 tih novinari huskali jedne protiv drugih kao da zivot nekog vrijedi vise od drugog fuj jebemti zivot
Ma jok, treba pustiti amerikancima da im rade šta hoće... I određuju ko može biti vlast, a ko ne.
Ispravno
AMERIKA UVODI DEMOKRATIJU.
Samo tamo gdje ima nafte.
Ovaj kao dole
-Nisam ni na čijoj strani ali da se neko sam proglasi za predsjednika rusenje je osnovni načela demokratije Nicolas Maduro je izabran na izborima ovaj mladi neiskusni žgoljo nije i to je to ovo je tipična Američka igra radi nafte sad će malo da ratuju pa će kasnije Amerikanci kao prijatelji razrušene Venecuele koju će sravniti sa zemljom uzimati naftu i dizati lovu.
Mi smo Okupirani , a sad treba i ove u VENEZUELI STAVITI POD SVOJE OKRILJE ,RABITI IH I PLJAČKATI DO ZADNJE KAPI NJIHOVE NAFTE !
Kakva propaganda, Maduro s ovim veze nema novinarcici placenicki
Ovako ce Bake i Dodo
zakucala i njima demokratija na vrata!
ko vam prdi da vas zivot vrijedi od drugog vise mamu mu odma jebat treba u pakas
spavate stoko nacionaliaticka samo se budite ko vampiri da krv pijete normalnim ljudima dabogda vam djeca izginula u ratovima mamu vam jbm
"SAD i brojne druge zemlje oglasile su se uz podršku Guaidu" - sve je jasno..
Venezuela je prva zemlja na svijetu s najvećom količinom naftnih rezervi, osma s najvećom količinom plina, vrijednost njenih zlatnih rezervi premašuje bruto domaći proizvod Čilea ili Danske, vrijednost njezinih rezervi željeza premašuje BDP Meksika ili Španjolske, vrijednost rezervi dijamanata premašuje BDP Paragvaja ili Bolivije.
Sve ovo, a inflacija milion posto !?!? Inflacija odgovara stranim kompanijama jer na taj nacin dolaze do jeftinih sirovina i jeftine radne snage.
Čuj poslati vojna vozila na građane. To je čisti primjer da se građani ne pitaju ništa. Pozz za našu lijepu BiH. :)