Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pricajte vi sta hocete o Turskoj i Erdoganu. Pokupise vise milijardi Eura, primise izbjeglice koliko je i Bosne, dole ce Sirijce integrisati u drustvo, imace jeftinu radnu snagu, nisu toliko razlicite kulture, dobise bezvizne rezime. Sto se mene tice, najbolja strategija iz svega ovoga.
Niste se se vi Turcima "PRODALI" već "PODALI".
Ispravak vise od 500 godina.....
Islam smo prihvatili da bi bili neovisni i slobodni, da ne bi bili pod kapom Vatikana.....
Ispravak vise od 500 godina.....
@deboje ko si ti misu mekinjasu da spominjes Bosnjake koji su stsri Evropski narod.....
@dobroje ko si ti misu mekinjasu da i sta pricas o Bosnjacima, vidi se da o historiji nemas pojma, Bosnjaci su stari Evropski narod sa dugom, slavnom i neovisnom historijom za razliku od vas Srba koji Ste pod Turcima bili vise od 500 toxins
da se ovog čovjeka pitalo, Evropa se nikad ne bi dovela u ovu situaciju, a sad zahvaljujući liberalnim degenericima imamo više od 3 miliona useljenih crnaca i kozoheba na našem lijepom kontinentu!
Osta ti ogradjen u krmetnjaku
Kakav mu je stav mora da i on ima makar 2 dl turske krvi ..
Nek madjari idu u rusku pederaciju da ljetuju u januaru u Sibiru
Tayip jebe ne vadi..
Gledam komentare. Sad kad je Orban protiv Turske ne valja vam, a hvalili ste ga do neki dan. Vi Pederalci bi se trebali prikljuciti Turskoj, a ne Eu, stalno branite Tursku.
Halo halo, ne svi
@DarthBosniacInvader Ne moze se na dvije stolice sjediti ili jedni ili drugi. To je kao u Dodiklandu sto obozavaju Rusiju, tako Pederalci Tursku. Eu nema alternativu. Jebes ti religiju. Pare su bitne.