Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto lazes ko pas bosnjo balavi. Ivo Andric je nastojao da zaustavi agresiju na Srbiju i Bosnu od aprila 1941, nesto sto komunisticka baqra nije dozvolila u ime multikulture. Komunjare su vas spasile i od Srba i od Nacista a cuj danas ovih bosnjackih islamista. Oni Bosnu branili u WW2, lazi samo lazi laprduju. Prvo saperi sline sa usta pa nesto reci, baljo balavi.
Sad ce tamo bosnjaci da idu ko na Muhamedov mezar. Nekad Handzar divizija sada neo-nacista.
J.e.b.o. me mađarski nacista, i Ivo Andrić je bio specijalni ambasador nacističke srpske vlade u Berlinu kod Adolfa pa je dobio Nobela a balkanski se ''antifašisti'' njime diče, ponajviše najveći balkanski ''antifašista'' Nemanja Izguzocrijevniiscjedak Kusturica
zato će im kamatna stopa biti toliko veća.