Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a to sto se oni kace na kamione dok vozac ne gleda je uredu ?
Eto ispade covjek ne treba ni voziti cestom jer njom hoda ova ciganoja, jebem im mater medijsku potplacenu
A sta oni rade uopće na auto putu,kreteni ugrozavaju sigurnost vozaca
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zanima me kako su Madjari izgledali kad su oni dolazili iz Azije u Evropu. Mozda ih je neko u to vrijeme konjskim kolima ganjao po cesti.
Posto je posao medija da siri medijsku propagandu evo i cijelog videa! https://www.youtube.com/watch?v=382njADcWvE
Gdje nadze to Dr.Cooper? Zamoli samo nekoga u familiji da ti prebroji kolko si gresaka napravio u ovo malo tkesta?
,,Svi su Mađari,, kada je Islam u pitanju, na žalost. Jadan i ograničen je ovaj cijeli svijet, da nije tako ne bi nam konstantno bio prisutan realan strah i od trećeg svjetskog rata.
pregazi ih mamu im ***mmmmmmmmmmm
al stvarka od "Da Hool" na kraju i kako frajer pravi pokrete kontam zaigrao xD
Francisko! Ti si prvi sa ovog portala koji ce ako Bog da u zatvor?
Dabogda otkaz dobio i da zna zbog čega. A svima ovima što kritikuju kretanje izbjeglica po autoputu, želim isto. Ni manje ni više. Dabogda im rat u kući bio i dabogda bili prinuđeni tumarati tuđim autoputevima u potrazi za boljoim životom. Kurvini sinovi!
bez obzira na sve to nije uredu! Treba na njega i na njegovu porodicu tako naletiti pa bi tek onda skontao da je pogresno! Pfuj
Obični drogirani narkoman,ovaj mađarski vozač kamiona.
Ovo je samo dio snimka , jeste levati (da vi iz redakcije) !
A glavni su komentari tipa "neka je,oni su se htjeli zakacit na kamion..." ahahah znaci zbog toga ih treba ubit jel??? A ja bolesti mati moja mila cc
A vidi smrdljivih vlašina i ustaša sa komentarima protiv muslimana. Živjeli Kazani i Grabovica!
ajde bre, dolazimo uskoro u 23,7
Franzisssko.......Ono zlo sto su ti muslimani nanijeli ne mozes osvetit tako sto ces pisat komentare po klixu, ili zaboravi ili budi musko pa nam se muski osveti, a s obzirom da si ti picqurina ti ces i dalje pisat samo komentare pune mrznje pokusavajuci muslimanima nanijeti bol koju su oni tebi nanijeli, a ne znas jadnice da tako ispadas jos veci pacenik, ustvari postao si psihicki bolesnik a da toga nisi ni svjestan.
izvor saff ili vijesti umeta za 70% vijesti na klix
Ako je ovo tacno, gorio u paklu skupa sa svojim kamionom :)