Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedi govna madjar, ni hitler vam nije ravan fasiti
Tiiito je ubio milion Mađara i Njemaca, civila seljaka, na tim prostorima, pa je on malo bolje poredjenje ;)
zagondzic, samo ti crveni fašisto pucaj minuse, istinu ne možeš sakrit ;) jedi govna šovinjaro tata ti je fašista
Užas. Toliko ljudi, djece izgubilo živote... Katastrofa.
I ti biskup,zar te tvoja krscnska vjera ne uci drugacije?
žesui alahu egber
Sta se desava sa madjarima, ovi su kolektivno popucali...Od predsednika, biskupa do novinara...
Strah od nepoznatog
Interesantno niko na zapadu nije cuo 'Allahu Akbar' u Bosni i na Kosovu, a sada cuju i prije nego sto je to bilo ko izgovorio. Sjetimo se svi suza koje su tekle na zapadu zbog simpaticnih, miroljubivih "Kosovara" i kako su preko noci "OVK" skinuli sa liste teroristickih organizacija. Dvolicna EU je zasluzila jednu svjezu islamsku republiku sa centrom u Briselu, jer sve sto urlaju islamski fanatici je manje opasno od onoga sto izgovaraju katolicki biskupi. A Srbija treba da otvori svoje granice i pusti svu bracu Arape i sve nase drage muslimane, Siite i Sunite, da prosetaju do EU i da podrzi njihovu pravednu borbu.
Ove puštate i lafo im pomažete a bošnjačke izbjeglice ste ubijali u vozovima, mamicu ti licemjernu
Mnogi muslimani iz Bosne su za vrijeme rata preko Srbije odlazili u zemlje zapadne Evrope. U Srbiji su bili mnogi prihvatni centri za muslimane iako su bili u ratu sa Srbima iz Bosne. Srbija je uvijek prihvatala sve izbjegle ljude. I ako si glup ne moras biti i nepristojan. Budi glupak lijepih manira :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav "čuvar" evropskih (naravno kršćanskih) vrijednosti - fašista od glave do pete...i to svećeno lice, fuj da ti se zgadi život.... isprepadana i izranjavana sirijska populacija preuzima Evropu ?!?...Šta reći, van svake pameti, pa možemo samo misliti kako razmišlja pastva kojoj on propovjeda....
"Tko je onda moj bližnji?" (Lk 10,29) Za one koji se čude od kud toliki ljudi i zašto žele doći u ove krajeve, par slika da dobijete dojam od čega to i zašto bježe. Najviše njurganja čujem upravo od velikih katolika, koji su čuli u Crkvi šortkat verzije o pomaganju bratu, o dobrom Samaritancu, ali kad netko želi samo pretrčat kroz njihov "mali dio svemira" nastaje sveopće negodovanje. http://svjetlonosa.bloger.index.hr/
Islamizacija Evrope je pocela jos 80tih. A ti biskupe ces da sjedis u prvom safu u dzamiji. Isto ko nase komunjare
nekad su ovi dole morali slušati šta kaže papa ... a ovo sad ...
Kad sada vidim prema kakvim govnima idemo (EU) i da prema njima treba da se ravnamo ne vjerujem. Jednom rječju J A D N O !!!
Ima ga Laslo pravo u neku ruku, ovi drugi ce to kasno shvatit haman
Kad Zapadnjaci nepozvani odu u sjevernu Afriku i na Bliski Istok, zasto to ne bi mogli uraditi i drugi narodi!? Ko je dao Francuskoj za pravo da napadne Libiju? Ko? Jbg., kako posijas tako ces i da pozanjes. Kad tad.
laslo svejeto necije maslo
......KRMAK...
Zar papa može (po)griješiti?
Mrzim religiju.
Uredu. Nemoj samo srat puno.
...al volim papu