Komentari (387)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u januaru '95 sa ekipom sam gostovao u njemackoj. po nas su dosli njemacki novinari da nes iz zagreba prevezu do berlina. rat je a mi imamo dozvole za izlazak i vizu za njemacku. morali smo ici kroz madjarsku i slovacku jer nije bilo nikakve sanse da udjemo u austriju. madjari su nas drzali cijeli dan na granici i podj*bavali nas na razne nacine, pa čak i da ce nas transportovat srbima. onda se jedan od nas sjetio da stavio 20 DM u jedan od pasoša i da im ponovo damo na kontrolu. pustili su nas za zvaju. prodane duše i dvije črvene. sirotinja u duši
a j*bo bi ja ovu novinarku, dzaba ti sve https://heavyeditorial.files.wordpress.com/2015/09/petra-lazlo.jpg?quality=65&strip=all&strip=all
nalix... i tata bi sine...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto volim ove trivijalne drzavice koje su se malo oparile pa postale "bitne". Nasi prijatelji Madjari zaboravljaju koja su bijeda bili prije samo 25 godina. Da ih je tad Evropa primila k'o sto oni danas primaju izbjeglice i dan danas bi dudali ruske kite i zderali cokoladu iz celofana. Gamad. Od Orbana do ove vjestice.
Ona šuta djecu!E dabogda se i njoj ovo desilo i doživjela isto to kao ovi jadnici. I još nešto. Pitam ja ove što pišu kojekakve bljuvotine,jeli vi mislite da su ove izbjeglice samo islamske vjeroispovijesti?Ne,ima njih dosta kršćana,jevreja i drugih vjeroispovijesti,a na kojima se iživljava isil ,pa su primorani bježati ispred tih budala.
ovu novinarku treba nogom roknit u glavu
Sto je Pesta kupleraje imala. Jazuk Peste.
Kad izadje na vidjelo kompleks nebitnih .... Madjarska je odlican primjer kako to izgleda. Napokon moze biti "vazna". U svakom slucaju pokazali su svoj obraz, da nije tuzno, bilo bi smijesno... Poslali su svijetu sliku o sebi kao jadne i primitivne nacije.
E moj Bosnjo. Kad su poceli da grade zid, rugali sge se Srbima. Bravo Madjari, ogradite se od genocidnih Srba, i mi bi trebali itd. Kao da niste ni citali tekst zasto sr dize zid. sta sad bi odjednom? Madjati postadose cigani, zid ne valja, jadni emigranti,puni ste empratijr itd. I vi Bosnjaci ste su*cine svoje vrste, upamti. Nastavi da podrzavas zid protiv prljavih Srba, slobodno.
Sta uzimas da i meni preporucis? Ajde skini mi se sa posta, nemam pojma o cemu pricas, niti me zanima. Ne zanima me ni Srbija, ni njene granice, ni njeni problemi, apsolutno nista. Idi se zaliti drugima koje isto zanima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mađarice su kurve najveće na svijetu !
Srbi su ciganski narod isto ko madari samo sto oni imaju drzavu ali ovi srbi iz entiteta imaju kurcinu kazu imamo mi drzavu, pa kad imate hajde stampaj te svoje novcanice da ih vidimo pokazite pasose svoje i onda tek i nekako neko bi pomislio cigani jedni
da si moje djete udarila tako na licu mjesta bi te ubio kurvo jedna
zna ona da ju policija stiti. Zato i udara
kad misu das bar malo vlasti vidis sta se dogodi
Oni samo postuju zakon. Ne daju da se ulazi ilegalno u zemlju. Probaj ti ući bez pasoša u bilo koju zemlju isto će biti. Oni da bježe od rata ostali bi u Turskoj ili Grckoj. Ali zinulo im dupe na pare i azil pa hoće u Njemacku.
Pusi k u r a c
I treba im tako kad ilegalno prelaze granicu. Probajte vi preći granicu bez pasosa i na silu pa ces vidjeti sta ce biti.
Te granice su samo izmišljene da bi takvi ko ti imali čime braniti svoju zatucanost.
Ja bi nju u gepek uguru pa je odvuko u sumu i tamo je golu skini pa je bičovi i dobro izjebo i ostavio je u sumi goli al bi je prvo dobro premlatio
Nisi ti onda ništa bolji od nje.
pa zasluzila je, dobro malo sam pretjerao, nebi je uderao al bi je izjebo u sumi i ostavio je golu
Ja ipak OBOŽAVAM MAĐARE, POSEBNO MAĐARICE
nema to veze jel madjar neko ili ne. nego je ona rahiticno kao i svaka zena koja se dohvati muskog polsa bila u pogresnom trenutku, bila je na pogresnom mjestu.
Pa sta je tu pogresno? Tako i treba Ja bi to metalnom sipkom mlatio
Mozes mlatit samo tatinom kitom!
Fašistoidni škutor, nismo ni očekivali pametniji komentar od tebe.
Gulas nacija hvataju veceru :D
ah ta divna "evropska prava" koja su zagarantovana svakom ljudskom bicu ukoliko si bijelac i nemusliman, usput receno doticna dama je samo odraz misljenja njenih sugradjana glupaka