Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu to u pitanju izbjeglice...to su sve ratnici..pogledaj te glavetine...sve muskarci od 20-50 god...znaci za vojsku i posal sposobmni...pitanje je vrimena ,kad ce pocet dizat u zrak crkve po evropi.Triba radit na jacanju Srbije i R.Srpske...ukidanju mudehadinske BIH i Kosova...il smo najebhali krscani....proklet dan kad je RH priznala teroristicku drz Kosovo....sad se smijte i napadaj te me....sve ce te vidit kroz godinu dvi....aj pozdrav
Opet ona drolja hrvatica....proklet onaj dan kad je Alija odlucio ici sa krivoustimTudjmanom da je bio pametan napravit savez sa srbima da vas pometemo do zagreba stoko ustaska. Najgora nacija na planeti....upalite njihove programe svi voditelji smrknuti kao da im je dan zalosti, na nasim i srpskim sve ljubazno sa osmjehom. Shvati kravo da vas niko ne voli na balkanu
Pleme ti jebem da vam stoko nije bilo Hrvata nebi vas bilo na mapi.....
RASTURITE SRBIJU MAĐARI I NIKO VAM NEĆE NIŠTA
kako svi pokazuju sada svoje pravo lice!
Duboko poštovanje za Mađare, Viktor Orban je jedini političar koji se bori za svoj narod što bi valjda trebala biti i svrha svakog političara. Ostali pedo-ljevicarski izdajnici kakvih je puna Europa koji su tu postavljeni da unište vlastiti narod će da VISE kada za to dođe trenutak.
Drzava koja nema dugova prema mmf-u,svjetskoj banci i ostalim karcinomima koji unistavaju danasnje drustvo,ovo je dosta dublje od same krize koja se desava, ovo je mali korak prema velikom planu bolesnika koji nas ceka u buducnosti..
Sto li je Svjetska banka karcinom? Sto vam daje povoljne kredite a vi te iste kredite krcmite u besmislene projekte. Vama je dobar samo onaj koji vas kolje .
To nisu prijatelju ni p od povoljnog kredita,a takode ja ne krcim nista niti sam ukljucen u neke projekte,zanimljivo,mozda kvazi politicari,ja ne..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pa sto ih onda zadrzava? samo nek ih krautima prosljedi