Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sila ste Madjari! Ljubim vas! :)
ja bih ipak ljubio mađarice :)
:) I da dodam da mozemo da ocekujemo kao i u TR, proteste za neki centralni parkic u Budimpesti, demonstracije protiv diktatora Orbana i tome slicno! :) Mamicu im *** hostaplersku belosvetsku.
Svako ima pravo na svoje seksualno opredjeljenje. Neko ljubi Madjare, neko Madjarice. Sve je to ok. :)
eh rijesiste se belaja,bravo madjari i naravno madjarice
E sad ce optuzbe za diktaturu, pa "mirni" protesti sa logom uspravne sake... Sad ste prnuli u sisu fasisti jedni bezobrazni :P
Dobro po njih, loše po ostale. Jer, čim neko vrati dug MMF-u, oni traže novu žrtvu da joj stave kamen oko vrata. Ako nema kandidata, onda ga oni naprave, kao što su napravili sve do sada. A zna se kako Ameri i MMF prave kandidate za kredit ;)
E baš mi drago,nek se kutarisaše MMF-a,lihvarenja i pljačke...Putovao sam godinama kroz Mađarsku...a jesu je brate pljačkali....ali dug su otplatili...Ko je otplatio? Narod,država,društvo?Za račun sebe ili tajkuna tipa Gyurcanyi?Zna se samo da je MMF dobio zadnju tranšu...ma i to je uspjeh,gledajuć na nas,da će nas pretvoriti u robovlasničko društvo,poput Indonezije,ako budemo šutili i gledali...
Isti scenario ko u Turskoj , mada ako ne bude sad onda će cionisti pripremit nesto kao iznenađenje ali bice u roku nekoliko mjeseci ! NIJEDNA DRŽAVA KOJA JE NEZAVISNA OD MMF-a NIJE SE FINO PROVELA !
isto Bosna i Hercegovina samo u 3789. godini :D
...sa druge strane svi trce kod MMF-a kad nestane love Ako je MMF tako los zasto su Madjari onda uopste uzimali kredit ?
Ko i nasi da imaju 5000KM da ne smanje na 3000KM plate!!
lako je njima,nisu ratovali od drugog svjetskog,nemaju 3 konstutativna naroda ni 3 predsjednika,imaju jedan narod a to su mađari,mogu ići gdje hoće i zarađivati pare nebojeći se da će ih neko protjerati i udarti zabranu u pasoš
koliko sam ponosan sto imam njihovo drzavljanstvo :)
...skinuše dućmane s' vrata :)...aferim, nisu džaba imeprija bili... ps...ljubazno molim "anonimuse" da nastave sa minusanjem u 3 smjene :)...ako ne "nabijete" na 100.000 ništa ste :)...ajd, "ućerajte" commija "u crveno" :)
gdje bi nam bio kraj da smo ostali pod Austro-Ugarskom....sad bi najslabije auto bio golf 5
mi cemo nas isplatiti nakon grčke! A ona se stvarno zaduzila :)
I Turci su to otplatili pa su dobili one "demonstarcije". Ocekujte da ce i Madjari uskoro dobiti nekakve "demonstracije".
@ lik5 ti nemas veze sa zivotom, turska kao drzava nema veze sa vjerom, ima slobodne dane za bajrame, i neke svecanosti kao sto ima i Madjarska za bozic, pametnije je nista ne napisati nego se prosipati k'o ti
kapa do poda..
Znate li da je svojeveremeno njihov premijer radio za platu od jednu forintu mjesecno. Kada se steze kais, svi ga stezu. BH politicka bagro, hocemo li malo na Madjare da se ugledamo???