Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A, jeste bili navili da udjete u EU, sad bi se hebali da vam ne udje:-)
Ova se EU lagano ali nezaustavljivo raspada ko Agrokomerc ! Da je sama MAđarska pa hajd. AL tu je i Hrvatska zatim se nešto podiže i AUstrija rodna država Hitlera pa HR HErceg Bosna, Republika Srpaska Holandija itd. SMRDI na sve strane. JEdan filozof je 1848 je rekao EVropsu će uništiti nacionalni smrad. Pogriješio je samo u tome da je neće uništiti jednom već tri puta a i toj joj malo toliko toga smrada ima !
Ma nema problema, imati ce Madjarska zajedno sa Poljskom i Ceskom priliku stvoriti sebi uniju varsavskog pakta ubrzo, cim se napravi zapadna EU.
Nek ih Merkelica vodi sebi kući ona ih je i zvala nisu Mađarska i Slovačka
Htjeli pare za ogradu, a dobili kaznu, yebo hin Orban i Petra Laslo.
Izbjeglice, cak i da ih prime u Madjarsku, u njoj ostati nece. Oni svi pucaju na Njemacku, Holandiju i Svedsku. Nijesu gospoda pola svjeta prepesacila za drugorazrednu socijalnu pomoc.
@NevesinjskaPuska isto tako su i naše izbjeglice birale. Isto tako danas naši mladi biraju za svoju djecu život u Njemačkoj i drugim prosperitetnim zemljama. Šta ima pogrešno u tome?
@ditepazzo pa koji glupan ne želi svom djetetu da odraste u državi gdje ima najbolje šanse.
Ma, nemoj! Hocete pare iz EU fondova, a necete da snosite dio odgovornosti! E, ne da mama Merkel!
hahaha prdite tu, a svi bi spucali za Njemacku istog casa, mrs!
@acti01 ma ne bi. Oni bi u Mađarsku jer su skromni i ne bi tako visoku socijalu kao u Njemačkoj. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)