Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo da se upisem....e sad ocekujemo navalu i. d.iota i zasto ovo uopste pustate da se komentarise? Ali Amela Švraka (ne Svraka) se ne može komentarisati Moralne ste nule! Pozdrav!
Zato je u Sarajevu bezbjedno, svaki dan neko zboden nozem ili upucan
Turci nisu uspjeli u svojim nakanama da uniste taj monstrumski gen srba. Ipak je prezivjeo. Ni 500 godina turske genetike u srbima nije izbacijo onu monstrumsku narav krivoslavaca. Na kaju ce sami sebe unistiti.
malo ti generaliziraš stvari... u II svjetskom ratu je jeruzalemski muftija sa velikim ponosom salutirao Hitleru, postoje i dokumentarni snimci, i šta bi onda trebali na osnovu toga zaključit... smirite se malo ljudi, prihvatite se kakve rabote...
@Realnost Svaka cast na komentarima...!!! Jesil primijetio koliko dobijaju minusa nasi komentari a koliko lajkova oni koji udaraju po BiH-i...mora da je neki cettnik postavio clanak...providni su...!!!
Srbo-servi su OPASNA BANDA KRVOLOCNIH HRISCANSKIH FANATIKA - MONSTRUMA...!!! JOS JEDAN DOKAZ...!!! I takve patoloske srpske ubbice EU-a hoce integrisati...?!!!
Srbi su jedini narod koji je u svom nacionalizmu samog sebe pobio. Evo i zašto: Naime, sjećam se kako su oni bezbroj puta govorili da su miroljubiv narod i da toliku ljubav prema miru su prenijeli i na imena svoje djece pa smo dobili srpska imena: BraniMIR, ZvoniMIR, RatoMIR, LjuboMIR, TihoMIR itd a i miroljubiva srpska prezimena: Mirović, Mirković, Mirjanić itd. S druge strane pjevali su pjesme Ko to kaže Ko to laže Srbija mala, nije mala nije jer je stoput ratovala. Pa kako narod koji je stoput ratovao može biti miroljubiv. Samo bolesni srpski um ovo sve može smisliti i na kraju samog sebe pobiti u iznesenim tezama.
Ili Tanzanija ili Srbija, odatle može biti samo.
Mađari su dugo godina prije 1992 po Vojvodini znali sa kim imaju posla. Od dolaska Slobe negdje 1986 na čelo CKSK Srbije počela je smjena svih Mađarskih radnika na visokim pozicijama, posebno u medicini gdje su mađarski hirurzi prisilno poslani u penziji da bi srbi sjeli na tu poziciju. A uglavnom to su bili oni sa Kosova koji su došli u plodnu i bogatu Vojvodinu a urlali na sva usta Kosovo je srce Srbije. Uglavnom svi mi i Mađarai i Albanci i Bošnjaci i Hrvati znamo sa kim imamo posla. Sreća u nesreći je da bijela kuga uzima danak preko Drine i samo od 1999 do 2009 izgubili su preko 250.000 stanovnika u bijeloj kugi. Biološko nestajanje njih je jedini adut za sve na Balkanu da će doći do konačnog pomirenja i dobrih dobrosusjedskih odnosa kad populacija Srbije nestane.
ma, nije to Mladić uradio, ma nije to Karadžić uradio, ma nije Bervik bio općinjen srbima, ma nije Bajić to uradio...ma ne bi to srbi,fin su oni narod
Uzas, treba se zauvijek zabrinuti ko zivi pored nas u blizini, patoloske sprske psihopate, a njih je vise stotina hiljada.
jugice ne treba bez brnjice pustat u kulturnije zemlje zike kopa zive kod nas,,a ovaj delegat otiso da tamani madjare:P sto ce ti evropljani da pojedu go.vno ako nas ikad upuste u taj EU..nama ni cezar milan ne moze pomoc kakih zivotinja imamo:/
Srbo-servi su OPASNA BANDA KRVOLOCNIH HRISCANSKIH FANATIKA - MONSTRUMA...!!! JOS JEDAN DOKAZ...!!! I takve patoloske srpske ubbice EU-a hoce integrisati...?!!!
SRBI su genocidna patoloska grupa genocidasa. Kolektivna patologija ub*ica.
Pa STA IMA NOVO. SRBI SU MONSTRUMI OD OCA DO SINA. U Kolijevci ih doje mrznjom i agresijom. Serbija je KILLER N-1.!!!!!!!