Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu zamisliti Evropu za jedno 10-20 godina sa sve jačom desnicom. Svaka država između sebe će imati zid sličan Trumpovom, tako da se vraćamo u srednji vijek sa kulama i zidovima. A BiH će i dalje biti kandidat za EU :)
Kad su izbori u nekoj drugoj drzavi boosnje jednoglasno podrzavaju ljeve, liberalne stranke. A kad u nas izbori budu glasaju za SDA hahahha
ma kad bi Obeliks postao predsjednik isto bi bilo.
nemereš sam protivu četnika, Makaron! Dok smo se mi borili 92 protiv četnikluka vi ste hi podržavali. paeto vam hi sad pa se dogovorte, al vam je Francuska gotova jarane, moreš se popišat unju.
babojebac
i ja želim dobiti na eurojackpotu.
Kada smo tek bili emigrirali u jednu EU drzavu, u toj drzavi je ekonomija trenutno isla "nizbrdo" (kao i sada u Francuskoj), Uciteljica koja nas je ucila jezik te drzave, rece nam da je uvjek tako, kada ekonomija u drzavi lose stoji, da su za to uvjek krivi stranci. Cim bi ekonomija krenula uzlaznom putanjom, svako bi se pozabavio poslom i svojim obavezama, a strance bi manje vise zaboravili.
Ja se nadam da ce i u nasoj BiH ekonomija krenuti na bolje, jer bi narod zivio bolje i lakse, a nestalo bii tog nacionalizma/sovinizma, bar bi se malo umanjilo, jer svako bi se bavio svojim obavezama, svojim poslom.
Nadam se i ubijeđen sam da će pobijediti Macron... Onu ifrustiranu Le Pen mogu podrŽavati samo tipovi poput Seselja, Vučića , Dodicka i co...
TRAMPE SRBINE
@Boba70BG naravno, opet srpsko-bosnjacka koalicija protiv ustaša domobrana khkhekhekhehkekhekehekhkhehkeekhekhekhekhehkekh
@Boba70BG nije fer , nisi mi dislajko komentar