Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao slike odrona... Kao oni nareduju a kinez ih pokorno sluša. Dno dna propagande jer je u stvarnosti potpuno drugacije oni Kinu za podrsku mole. Kinez nece jer zna da ako ,,ostavi,, Rusiju da je slijedeci na redu. A ne mogu im ovi usa sluge/potrčci nista...
Pa Srbija nije Evropa kao ni Rusija, samo geografski.
Predsednik Si sutra u Beogradu, u planu su novi tehnoloski projekti koji ce da potvrde celicno prijateljstvo 2 drzave i 2 naroda.
Nema tu nikakvog celicnog prijateljstva. Ovo je samo ekonomska saradnja nizeg nivoa. Sutra da NATO zaspe beograd granatama kao sto je 99-tih Kina nebi prstom mrdnula, a oni koji vjeruju suprotno zive u zabludi.
Ponio je i rize da ne zderete samo parizer, mozda Macron posalje preko njega jos parizera.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)