Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aha odmazda... Za sto? Sirija vas bombardovala? Licno vam Assad slao teroriste da se raznose? Obicni narod i izbjeglice, sto ste im dom srusili, naselili vam drzavu, pa i vi njihovu rusite iznova? Ovo je agresija na suverenu i nezavisnu zemlju.
Znači odmazda, samo malo, ako vi pogodite skladišta i postrojenje sa "strašnim hemijskim oružjem" time rizikujete da izazovete katastrofu jer će to hemijsko oružje u Siriji pobiti ogroman broj civila. Koga pravite budalama.
Napad na Siriju je agresija na samstalnu i suverenu zemlju koju nije uspjela da raskopa imperijalisticka politika amerike cak ni uz pomoc terorista koje je obilato naoruzavala.SAD je veliko zlo i prijetnja miru u svijetu i sto se prije medjunarodna zajednica otrijezni i odupre bit ce sigurniji zivot u svijetu.
Hahaha, nova interpretacija, Pariz neće više neće pogoditi treoristički akt već odmazda.
zato ja podrzavam muslimansko naseljavanje francuske...:)))
"Delegacija NATO-a u dvodnevnoj posjeti BiH" ...u srbiju dolazi neki ruski obavjestajac - da izda naputke - CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA ... Mile na aparatima .. francuska je stari prijatelj srba - kako to da se sad ne slazu -ni makron ne valja .. predsjednici francuske imaju jak administr.aparat koji provodi geostrateske ciljeve francuske- nisu oni ni malo nevini...ni od raniej, ni od arapskog proljeca i sada-niti ce biti ...
Ja što Rusija odgovori na napade , pa to je strašno ... kakav odgovor , doduše samo u pismenoj formi hahaha
jbt, ti baš navijaš da od vatre postane požar....
kad kod vas opet bude harao neki "terorist", znaj da to nije terorizam nego, isto tako, "samo" odmazda....
.... a vama taaaaaaako žao sirijskog naroda
A šta znači uopste odmazda, masoni....