Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao i za Sadama? Gadafija? auh france nestankom Gadafija hajrovala da ne vrati 4 milijarde dolara Libiji? sta sada muljate?
E sad je cupavo ima Rusija a i Kina
Ni on sam ne vjeruje u ovo što kaže. Ali je baš poslušan.
veze nemate, a nemam ni ja veze da li je je bilo napada hemijskim oružjem, ni ko ga je izveo, ni da li francuska stvarno ima dokaze. al eto...
Imate vi ku..c dokaze,kao u iraku ilibiji gdje ste pobili stotine hiljda nevinih ljudi
kako je ova francuska postaja jedna ofirna zemlja ...bas jad ..eno i onaj skripal je izgleda francusko maslo ...manite moralisanja smradovi ..okupajte se
ma imate vi klinac. Kako svi rade sinhronizovano to je cudo. Isto ko i za Skripala. I dan danas je navodna krivica Rusa. Na zapadu je od 2001 sve navodno osumnjiceni. Nista konkretno.
makrone, imaš li dokaze, ...
Hahhahaa vjerujemo ti...pa vi da imate dokaze ne bi ih krili, nego bi nas 24 sata silovali medijima...marioneta obicna!
ja ima dokaze ko i za sadama pa ga ni kriva ni dužna objesiše, pobiše narod i popališe zemlju i drevnu persijsku civilizaciju i kad su sve završili onda pardon "prevarili se nema dokaza". pa koliko miliona majki i očeva u mukama umiru vrišteći zbog takvih zločina a vrisak neće da čuju
Pustite ova baljezganja, pobrinite se za sebe. Kad neko planira rat, planira i povod za rat. Bezbroj je primjera od 2001 na ovamo, od Sadama do Gadafija ... Pobrinite se za sebe i porodicu jer ne postoji kontrolirani rat, to časkom izmakne kontroli.
Rusija uopće neće uzvratiti u Siriji ali postoje druga žarišta gdje se može ... Baltik npr ili Ukrajina ali će sigurno uzvratiti.
Zapad je takav, sam izmisljaju, nije asad budala da truje narod svoj, veliki su interesi velikih sila oko sirije.
znamo ko tobom upravlja, makarončiću....
Šta ste se vi Bošnjaci raskokodakali, vi treba u nebesa da dižete ovo. Isti izmišljeni scenario je bio i na Markalama i onda napad NATO na srpske položaje.
Lazove, da li vam jos neko vjeruje.. Iran vam je novi cilj, Siriju ste sprzili odavno. Izmisljate samo razloge da napadate.
Udri matori, valjda će i oni po vama da raspale!