Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fala Bogu pa u Bosni Niko ne dolazi... Da je neka turisticka atrakcija i mi bi ga ovako pusili
Tabloid i pravoslavno smece Informer se rugao po nalogu Aleksandra Vucica i SNS-a Francuzima sto je izgorjela crkva Notre Dame u Parizu, jer je ranije na crkvi bila zastava nezavisnog Kosova. Kao stigla Francuze Bozija kazna. Nakon zestokog odgovora iz Pariza, Vucic se usrao od straha pa su se izvinjavali Francuzima. Sta bi tek rekli o bijelog kugi u Srbiji, rodjenih 68.000, umrlih 107.000, bijela kuga -39.000 Bozija kazna za Srebrenicu :)
@gooUser1584004534 Hajvanu, đe živiš
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da vidimo ocel iko iz Kine imati m. doci u neke evropske drzave poslije svega...
Debil u svakoj situaciji.
Prepao se za ženu 😂😂😂
Ovaj je ozenio svoju prvu ljubav iz skolskih dana. Uciteljicu!
ti si trebo biti u ratu sa Arapima sto tvoj narod po ulicama kolju i zene vam siluju. A ne protiv gripe
Kad vidim ovog francuza, naš Mile! Ko on triput, ima i pilotine.
Jeli ovaj babolizac, normalan. Ili drdžava koju vodi? Ko naš Mile. Samo ne Mile, dupolizac, Jaaa. A, ču, srpski kamenjar, i on. Akademik! Ja!!!
Zamislite, vidite, ko vodi Francusku, znate ko vodi Njemačku, Vekiku Britaniju, ..USA. Kod nas ne bi bili ni u MZ, bez Mila. Baka. Mile, Krivousni akademik, neka vas. Da ste od g..ana, naši ste. To nam i treba.
Kakvo psihopatsko lice ima ovaj tenakre Macron
Id genocidasa nema gorih primitivaca. Kada je Nortre dame gorio, Informer se po nalogu Aleksandra Vucica rugao Francuzima sto je crkva u plamenu, jer je nekad prije tru bila zastava nezavisne, prelijepe i vjecne albansko-islamske drzave Kosovo. Kasnije ste se izvinjavali. Bosnjaci su na prelijepu i obnovljenu VIjecnicu preeksinoc upalili svjetla u bojama italijanske zastave, pa su nam mediji iz Italije zahvalili na tome. U tome je razlika izmedju nas i genocidnih Srba
@Counterforce ma srbi su primitivno pleme s karpata i genetski su destruktivan narod, time se hrane, samo što su potpuno nerelevantni odnosno nebitni sad
@Counterforce @hoodnigga Razumljivi su vaš jad, bijeda i nesreća! Tako se ponaša svaki otpadnik od roda svog, pa tako i vi!
Može jedna vreća tipa 500 za mog Bakira?
A neki dan kaže nećemo zatvoriti granice, korona svakako nema pasoš. Kad nužda natjera brale, ako ne skontaš na prvu, na drugu sigurno hoćeš.
@Ipkis ima li biti korona
Ček, Francuzi vode rat? Šta? hoćete reći da se nisu predali čim je pandemija startala?
Hvali se Korona : - Dok ja nisam došla, ljudi su izlazili, družili se, posećivali bioskope, kafane, utakmice... Tek će Facebook : - Hahahahha!
@BulevarImunizacije od vas genocidasa nema gorih primitivaca. Kada je Nortre dame gorio, Informer se po nalogu Aleksandra Vucica rugao Francuzima sto je crkva u plamenu, jer je nekad prije tru bila zastava nezavisne, prelijepe i vjecne albansko-islamske drzave Kosovo. Kasnije ste se izvinjavali. Bosnjaci su na prelijepu i obnovljenu VIjecnicu preeksinoc upalili svjetla u bojama italijanske zastave, pa su nam mediji iz Italije zahvalili na tome. Vidis u tome je razlika izmedju nas i vas
Taman kada kapitalisticki globalisti pomisle da kontrolisu svijet, zadesi ih veca sila i taj njihov citav svijet se zatvori u karantin. Izgleda da ipak covjek ne kontrolise nista i da je prepusten milosti i nemilosti Svevisnjeg, a ne zeli to priznati? 😕😕
ti i tvoja vlada ste u ratu sa svojim narodom,i da bi spasili takve ko ti i izmisljen je ovaj virus