Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sorosev potrcko misli da je bitan.
@MilankovicPupinTesla, kako vi genocidasinl imate fobijeod Sorosa kao da vas jenon karo 500 godina a ne Turci:))
https://fr.sputniknews.com/international/201802131035125864-syrie-armes-chimiques-provocation/ Rusko ministarstvo obrane upozorava da teroristi iz Idliba spremaju provokacije sa kemijskim oružjem. Jučer sam čitao o tome, a evo i njegova reakcija potvrđuje da se nešto sprema.
@AbuDzihad35Klixevi Kakav je to prijedlog i poveznica čovječe 😆 Nisi svjestan što pišeš i dokle je došla tvoja zaluđenost. Oštro osuđujem ovakvu vrstu izražavanja.
@AbuDzihad35Klixevi Ogoljen si totalno. Bez ikakvih argumenata jedino što ti preostaje su ovakve nebuloze. Ti ne možeš prihvatit da netko posmatra objektivno stvari, tebi ne dopire do glave da određena mišljenja i stavovi nisu odrednice pripadnosti nečemu. Iz dana u dan, isti pokušaji osporavanja, toliko predvidljivo da je smiješno postalo.✌
ko sto je sadam koristio...
ima li iko ko ne bombarduje te jadne sirijce
Babo jebac ne seri.
Covjek elem dobio rat a da sada kad je skoro sve gotovo da koristi hlor.....ma mrs u 3PM.
Bombarduj USA, njihovo je to maslo, pa onda sami sebe, govnari tlačiteljski
Ovaj radio za Rotšilda prije dolaska na vlast?
bombardovat ćete je svakako
ovaj sadasnji pedofil, a bivsa zrtva pedofilije, nesto nekom preti. Pa zna se i da prvi put kad ste bombardovali da nije asad koristio hemijsko oruzje, a nije ni drugi put. Toliko lazete da cak ni najvece ovce ispranog mozga nemaju vise poverenje u fake news. Ovi samo lazu, kradu i pocinju i ucestvuju u ratovima, i u njih se bosnjo ugleda i rado bi u nato, kako samo ne Vidite da ste jadni i stalno idete uz zlo i uz okupatora? Jel vi stvarno sami to nemozete vidjeti? Ili ste toliki poltroni.
Ma ko ima i pola mozga moze zakljuciti sta se desava, ali ako neces u NATO sutra ce taj isti Nato tebe bombardovati, u tome je stvar :)
znaci, smiju civile ubijati svakako drugacije, samo da ne koriste hemijsko oruzje?... *ebemte evropo kako upravljas svijetom, zajedno sa onim Trumponjom....