Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi nismo u Nato-u,jest nas briga
Kakve glupe izjave daju ovi politicari, da Rusija napadne NATO, e budale goleme.
Antoni je obolio od teskog, neizljecivog katolicizma, koji je sam po sebi zlocudna bolest, ali svu svoju destruktivnu, smrtonosnu snagu taj strasni tumor pokaze tek na oboljelim pripadnicima slovenskih naroda. Otuda ovakve izjave poljskog ministra "obrane" bez d.
Ma šta priprema agresiju, Rusi su već u vrhu Nato-a deset godina.
Na koga god se Srbi loze,taj ne moze biti normalan.
Poljaci su u pravu, dobro pamte WW2 kad su Rusi porobili i pobili braću Slavene(Poljake). Rusi su najveći zločinci u istoriji čovječanstva i sa takvim se mora uvijek biti na oprezu.
@OperaZaRabiju Srbi su bili najveći nacisti među Slovenima u tom ratu. Možda su zato braća Rusi silovali više od 50.000 Srpkinja prilikom upada na šire područje Beograda.
Tywin Lannister.
buahahahaha, koliko li je para dobio od vojne industrije za ovu izjavu?
Gospodine dragi, ne seri.
@kleka Ovi poljski desničari koji su došli na vlast imaju radikalne stavove i to od migranara pa do Rusije. Ne mirišem ih.
@ADLER od migranata*