Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi nešto navijaju za Lukašenka, Madura, Ajatolaha, Kima, šatro gadi im se demokratija i kapitalizam, a da ih pitaš bili otišli radije živjeti kod ovih pobrojanih ili pak u Njemačku ili Kanadu, 99% bi ih kao iz topa odgovorilo: Njemačkaaa!
Ne branim ga ali je malo čudan tajming da ga sad ruše nakon toliko godina. sve zbog toga što je odjebo ove iz WHO. Jedini su igrali nogomet na svijetu u ovoj PLANdemiji.
Dodo uzbuđeno i pažljivo prati dešavanja, on je mali lukašenko u malom entitetu sa velikim snovima
treba vidjet da se Mile obavjesti o ovome aktu 🤣🤣🤣
Možel se utakmica odigrati?!! :D
GOTOV JE!
reciklira se jedan isti scenarij po stoti put -- cak je i Lukashenko skontao
'ta ce bjelorusija
Sta se neko ima uplitati unutarnja pitanja Bjelorusije
Ne daj se, Alexandre! Ne daj Milu blavoru šansu da izbije na prvo mesto po stažu!
ovakvi ne trebaju da budu na vlasti nigdje na svijetu, ali ako kapitalizam dodje na vlast i ove fabrike sto imaju ce propasti bas kao sto su kod nas
@fbUser1597953115 Nije to do kapitalizma, nego do mentaliteta. Ako je mentalitet društva da oni što se dočepaju vlasti jame, a narod šuti, onda hoće. Ali evo, što fabrike u Poljskoj ili Češkoj nisu propale?
Ljubomorni Švajcarci i Holanđani hoće da otmu bjelorusko blagostanje i prosperitet!
@JoeBiden -- Bjelorusija je stubiste, koje vodi ka Rusiji, zemlji sa najvise prirodnih resursa na planeti
Tako je, skreni pažnju sa protesta, pričaj o neminovnoj NATO agresiji. Srbi sa klix-a će te prvi podržati.